ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ορκωμοσία των φοιτητών του ΤΕΙ…

Μια ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για 80 περίπου φοιτητές του ΤΕΙ Λευκάδας που είδαν το όνειρό του να ολοκληρώνεται… Η μέρα που πήραν το πτυχίο τους και ορκίστηκαν μετά από κόπου ετών και προσπάθειες.

Η Ορκωμοσία του ΤΕΙ  πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο για τους νέους πτυχιούχους  των τμημάτων: (παλαιό τμήμα) Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του Παραρτήματος Λευκάδας καθώς και της Διοίκησης Επιχειρήσεων(Παράρτημα Ληξούρι).

 

Οι πτυχιούχοι ήταν  42 από το ΕΠΔΟ και περίπου  40 από το πρώην τμήμα του  Ληξουρίου. Την τελετή της ορκωμοσίας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης, κ. Θεόφιλος.

Για την πρόοδο αλλά και το μέλλον των νέων επαγγελματιών πλέον μίλησαν αλλά και παρέδωσαν το πολυπόθητο χαρτί, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Καθηγητής του ΤΕΙ Αθηνών Ιωάννης Δραγώνας, ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Θανάσης  Καλαφάτης, η προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χριστίνα Μπενέκη, ο Αντιπεριφερειάρχης,  Θεόδωρος Χαλκιάς, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας, Μάρκος Νικητάκης αλλά και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γρηγόρης Γκογκάκης.

Επίσης στην ορκωμοσία παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Περιφέρειας, του Δήμου και συλλόγων.

 

 

 

 

 

 

Η ορκωμοσία για το ΕΠΔΟ:

Ορκωμοσία για την Διοίκηση Επιχειρήσεων(Ληξούρι)