ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

O Σπύρος Σπύρου δηλώνει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια . – Η ΝΔ δεν έχει εκφράσει την στήριξή της

Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων εξέφρασε σήμερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην γαλάζιος Περιφερειάρχης , Σπύρος Σπύρου. Ο κ. Σπύρου με αυτή του τη δήλωση δείχνει να προκαταλαμβάνει την όποια απόφαση στήριξης της ΝΔ μια και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει δώσει ακόμη σε κανένα υποψήφιο τη στήριξή του. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν η ΝΔ στηρίξει άλλον υποψήφιο ο κ. Σπύρου θα είναι επικεφαλής δικής του κίνησης, εκτός αν τον επαναφέρουν… στην όποια κομματική γραμμή αν δεν είναι ο ίδιος υπό τις ευλογίες της Πειραιώς… Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Σπύρου:

Αποτελεί πλέον απόφασή τόσο δική μου όσο και των συνεργατών μου να είμαι επικεφαλής ψηφοδελτίου το οποίο θα διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις προσεχείς εκλογές. Ζητώ την στήριξη της ίδιας της κοινωνίας, με την οποία διατηρώ μακρά και διαρκή σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού.
Έχω ήδη ζητήσει και την στήριξη του προέδρου της Ν.Δ. την οποία και αναμένω. Καλώ όλους όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή.
Καλώ όλους όσους μας γνωρίζουν και αγαπούν τον τόπο τους να συμμετέχουν. Η παράταξή μας είναι ανοιχτή για άτομα άξια, εργατικά που με ανιδιοτέλεια θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας.