ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νίκος Πολίτης: Άλμα στον Ισθμό της Κορίνθου

Είναι παράτολμος. Δεν συμβιβάζεται με την καθημερινότητα και κάνει αντισυμβατικά πράγματα. Φτάνει τα όριά του και τις  περισσότερες φορές τα ξεπερνάει. Ο λόγος για τον Νίκο Πολίτη ο οποίος αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει αυτό το μεγάλο άλμα των 70 μ. στον Ισθμό της Κορίνθου… Το αποφάσισε μέσα σε ένα βράδυ και την επόμενη ημέρα έκανε το όνειρό του πραγματικότητα… Πως ήταν μια τέτοια εμπειρία και τι σήμαινε για τον ίδιο; Ο Νίκος Πολίτης μίλησε γι αυτό στο lefkadapress:

Άλλη μια αξέχαστη και ξεχωριστή εμπειρία για μένα  στον Ισθμό της Κορίνθου και συγκεκριμένα στο Zulu Bungy όπου δραστηριοποιείται στο Bungy από το 1991
Γενικά  ότι ξεχωρίζει με αγγίζει… Σίγουρα ο βαθμός επικινδυνότητας μπορεί να είναι μεγάλος αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να τολμώ. Φυσικά  όταν ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τότε και τα πιο τρέλα όνειρα πραγματοποιούνται!
Από Χρόνια ήθελα να πραγματοποιήσω αυτό το άλμα στο “πουθενά” μέχρι που πήρα την τελική απόφαση να φύγω για Κόρινθο αυθημερόν να πραγματοποιήσω ένα ακόμη όνειρο. Σίγουρα δεν σταματώ εδώ… Έχω πολλά ακόμη να κάνω όσο ο θεός μου δίνει δύναμη και υγεία!
Δεν υπάρχει δεν μπορώ. Δεν θέλω υπάρχει!”