ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κέρκυρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίπλα στην Ρόδη Κράτσα

 

Στην Κέρκυρα έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 09.00 σήμερα  ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Κερκυραίο, πρώην Υπουργό Νίκο Δένδια και τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη..

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο , η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα –Τσαγκαροπούλου, υποψήφιοι δήμαρχοι της Κέρκυρας, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την κα Κράτσα, επισκέφθηκε το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα», όπου αφού είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις του Κέντρο, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της «Μέλισσας», Σπύρο Ζουμπουλίδη, για τις ενέργειες, τα προβλήματα και τις ανάγκες του Συλλόγου σε θέματα που αφορούν τις συνθήκες ζωής, εκπαίδευσης και υποστήριξης των Ατόμων με αναπηρία, καθώς και των οικογενειών τους.

Στο πλαίσιο των επαφών του στο νησί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, συνάντησε  τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί του νησιού καθώς και  τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο.

φωτο εξωφύλλου: start tv