ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καρναβάλι στο Νυδρί 2019…

Φαντασία, μουσική, γέλια.. και ξέφρενος χορός ήταν όσα κυριάρχησαν στο καρναβάλι του Νυδριού σήμερα.

Ο κεντρικός δρόμος πλημμύρισε από κόσμο που στάθηκε να παρακολουθήσει τους μασκαράδες με τις πολύχρωμες στολές και τα ευφάνταστα άρματα.

Την παρέλαση άνοιξε ο Φλίνστοoυν Νίκος Βερύκιος με τις μαζορέτες της Αλεξάνδρας Μπούρα να ακολουθούν, εντυπωσιάζοντας για μια ακόμη φορά με την χορογραφία τους.

Στην συνέχεια, πρώτοι εμφανίστηκαν οι Αρλεκίνοι του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού  και ακολούθησαν τα Ξωτικά της Νότιας Λευκάδας από τον Άγιο Πέτρο, το Μαλλί της Γριάς από τα Χαραδιάτικα, η Ακουαρέλα – Ακουατρέλλα  από την Καρναβαλική Ομάδα Λευκάδας, ο Καραγκιόζης από το Στέκι Πολιτισμού “ΑΓΕΡΜΟΣ”, οι Πειρατές – Μαρκησίες της Καρναβαλικής Ομάδας Σύβρου, οι ΡΟΚ – Παλιάτσοι  από το θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, οι La Casa de Cartel από την Καρναβαλική Ομάδα του Σπύρου Κονιδάρη και η Ντισκοτέκ από την Καρναβαλική Ομάδα Μαραντοχωρίου.

Ο χορός και το κέφι όμως δεν σταμάτησαν εκεί..

Με το πέρας της παρέλασης όλοι συγκεντρώθηκαν στην παραλία του Νυδριού αναμένοντας την βαθμολογία και την απονομή βραβείων. Οι Πειρατές – Μαρκησίες από τον Σύβρο δικαίως βγήκαν πρώτοι για το άρμα τους αλλά και οι Αρλεκίνοι του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού  αντίστοιχα για το πεζικό τους σχήμα.

Όλα αυτά, λίγο πριν την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της αυριανής Κυριακής στην πόλη της Λευκάδας..