ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας

Το κουδούνι του 2ου Λυκείου της Λευκάδας χτύπησε ακριβώς 08.05 σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τα παιδιά με τους γονείς τους όμως ήταν πολύ νωρίτερα στην αυλή του σχολείου , τα περισσότερα με άγχος, όλα όμως χαμογελαστά και αισιόδοξα.

Η προσευχή έγινε και οι 69 μαθητές που διαγωνίζονται σε αυτό το σχολείο πήραν τις οδηγίες τους από τον Διευθυντή του Λυκείου και πρόεδρο του εξεταστικού κέντρου, Κώστα Αραβανή, άκουσαν ευχές από τους καθηγητές τους και μοιράστηκαν στις πέντε αίθουσες του σχολείου περιμένοντας τα θέματα για το πρώτο μάθημα των Ελληνικών . Ο κ. Αραβανής μίλησε στο lefkadapress:

 

 

“Είναι η πρώτη μέρα των εξετάσεων με το μάθημα της έκθεσης. Στο εξεταστικό μας κέντρο, ως ενιαίο εξεταστικό κέντρο ,εξετάζονται 69 μαθητές υποψήφιοι μαζί με το λύκειο Καρυάς που είναι πέντε παιδιά. Έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες από την Κεντρική Επιτροπή εξετάσεων και εκ μέρους της λυκειακής επιτροπής του 2ου εξεταστικού κέντρου είναι όλα έτοιμα ώστε τα παιδιά χωρίς κανένα άγχος να δώσουν τις εξετάσεις τους. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμή δεν έχουμε αντιμετωπίσει και ελπίζουμε να πάνε καλά όλα μέχρι το τέλος. Αλλά και για οποιοδήποτε μικροπρόβλημα δημιουργηθεί υπάρχουν οι οδηγίες που μας δίνουν τη δυνατότητα άμεσης παρέμβασης ώστε να δοθούν λύσεις.
Ευχόμαστε στα παιδιά καλή δύναμη καλή επιτυχία στο στόχο που βάζουν σε αυτή τη φάση της ζωής τους. Και στους γονείς που στέκονται με υπομονή όλο αυτό το διάστημα και αγωνίζονται μαζί με τα παιδιά τους.”