ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κ. Μητσοτάκης: “Κανένα χρίσμα από τη ΝΔ σε υποψηφίους Δημάρχους”

O πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ξεκάθαρος σήμερα από το Κιάτο, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κορινθία.

“Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού. Θα περιοριστούμε στη στήριξη την οποία έχουμε δώσει στις Περιφέρειες.” είπε ξεκάθαρα ο κ. Μητσοτάκης . Συγκεκριμένα τόνισε: ”

“Έχουμε πει ότι ως προς την αυτοδιοίκηση του 1ου βαθμού οι δημότες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα.

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού.

Θα περιοριστούμε στη στήριξη την οποία έχουμε δώσει στις περιφέρειες.

Θα ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, όσο απομακρυνόμαστε από την κεντρική εξουσία, τόσο οι δημότες πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τους δήμους τους.”

Οπότε τα όποια δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες περί e-mail που  δήθεν φτάνουν από την Πειραιώς για στήριξη υποψηφίων δημάρχων μάλλον καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Ή τουλάχιστον δεν χαίρουν της έγκρισης του ίδιου του προέδρου του κόμματος. Οι κοινωνίες θα πρέπει να αποφασίσουν και όχι τα κόμματα, κατά τον κ. Μητσοτάκη. οπότε μάλλον θα πρέπει να είμαστε πιο φειδωλοί στις εκτιμήσεις μας… περί γαλάζιας αγκαλιάς… Ας περιοριστούμε στο να περιμένουμε τον υποψήφιο που θα στηρίξει η ΝΔ στην Περιφέρεια. Σύμφωνα δε με δημοσιογραφικές πληροφορίες η στήριξη της  υποψηφιότητας Κράτσα, δείχνει να απομακρύνεται εκτός αν υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Βιβιάννα Βαρδή