ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

H Eurobank βραβεύει τους πρώτους των πρώτων

Η Eurobank βραβεύει  τους Πρώτους εκ των Πρώτων του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Οι βραβευθέντες από τα Ιόνια Νησιά είναι:

Γεωγραφικό διαμέρισμα των Ιονίων Νήσων

Στο νομό ΖΑΚΥΝΘΟΥ από το 1ο Γενικό Λύκειο Ζακύνθου, η Ζούμπα Χριστίνα, πρώτη μεταξύ 3 αριστούχων από 7 σχολεία του νομού ΖΑΚΥΝΘΟΥ, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.083 στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο νομό ΚΕΡΚΥΡΑΣ, από το 4ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας, διακρίθηκε ο Παπάς Ιωάννης με αριθμό μορίων 19.220, ο οποίος εισήχθη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνολικά από τα 18 σχολεία του νομού, τα βραβεία της Eurobank έλαβαν 11 αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες.

Στο νομό ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, διακρίθηκε η Καππάτου Χριστίνα από το 2ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου, η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.108 στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Συνολικά από το νομό βραβεύθηκαν 5 μαθητές από 12 σχολεία.

Από το νομό ΛΕΥΚΑΔΑΣ και το 2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας διακρίθηκε η Καταγή Ευτυχία, η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 18.780 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Συνολικά από τα 8 σχολεία του νομού τα βραβεία έλαβαν 5 αριστούχοι μαθητές.