ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γιορτή μπάσκετ στην παραλία της Λευκάδας

  1. Ακόμη μία γιορτή για το μπάσκετ που διοργανώνει η Δόξα στην κεντρική παραλία της πόλης μας. Το 3 on 3 με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων και την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή…..Τι είπε στο lefkadapress γι αυτη τη διοργάνωση ο δικός μας Δημήτρης Τσαλδάρης.

 

 

Δημήτρης Τσαλδάρης
«‘Ένα event 3 on 3 που δεν είναι μόνο μπασκετικό, αλλά θέλουμε να έχει και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Γι αυτό έχουμε κανονίσει και τρεις ομιλίες, μια κάθε μέρα. Την Παρασκευή θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαϊτζής , παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, της Εθνικής Ομάδας και τέως προπονητής στον Παναθηναϊκό. Θα μας μιλήσει για την παιδεία και την προσέγγιση που πρέπει να έχουν οι γονείς όσον αφορά τον αθλητισμό στα παιδιά τους. Το Σάββατο θα μας μιλήσει ο Μαικ Καλαβρός ο οποίος είναι player developer, προσωπικός προπονητής πολλών παιχτών της Α1 θα μας μιλήσει και δείξει κάποιες ασκήσεις. Και την Κυριακή θα έχουμε τον Βασίλη Σκουντή τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος θα μας μιλήσει για το μπάσκετ και την εξέλιξη του και θα μας παρουσιάσει το βιβλίο του «Είμαστε πια πρωταθλητές». Όλο αυτό το event είναι σε συνεργασία με την Περιφέρεια, Το Δήμο και τη FIBA Και θέλουμε να φέρει κοντά επαγγελματίες παίχτες με παιδιά, με ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ. Όλοι μαζι να γίνουμε ένα, να παίξουμε μπάσκετ να το ευχαριστηθούμε και να περάσουμε ένα καλό τριήμερο.»

Σε αυτό το τριήμερο κοντά στους συμμετέχοντες θα είναι:

οι Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Βεργίνης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Νίκος Λιακόπουλος, Νίκος Μπάρλος, Απόλλων Τσόχλας, Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Καλαιτζής.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Έλενα Κρεμλίδου και ενώ θα είναι παρών ο παγκόσμια καταξιωμένος Έλληνας δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, όπου την Κυριακή θα παρουσιάσει το βιβλίο του “Είμαστε πια πρωταθλητές”