Φώφη Γεννηματά: “Έχει μεγάλη αξία η συμμετοχή στην ψηφοφορία για τον ηγέτη της Κεντροαριστεράς”

 

Στην Λευκάδα βρέθηκε σήμερα η Φώφω Γεννηματά, έναν από τους σταθμούς της περιοδείας της για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης αρχηγού της κεντροαριστεράς. Είχε συναντήσεις με παράγοντες των κεντροαριστερών κομμάτων όπου και δήλωσε:

 

Όσα ανέφερε η Φώφη Γεννηματά: Θέλουμε  να συμμετέχουν όλοι  στην ψηφοφορία στις 5 του Νοέμβρη, ανεξάρτητα από ποιον υποψήφιο θα ψηφίσουν.  Έχει μεγάλη αξία η συμμετοχή. Τώρα η σκυτάλη βρίσκεται στους προοδευτικούς πολίτες, όσοι περισσότεροι έρθουν στην κάλπη στις 5 Νοέμβρη τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δυναμική του εγχειρήματος να μπορέσουμε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς που υπάρχουν σήμερα και να πετύχουμε την προοδευτική διακυβέρνηση  του τόπου. Αυτός  είναι ο στόχος ,η ανάκαμψη της χώρας, αναγέννηση, η ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας. Μπορούμε να το πετύχουμε αυτό γιατί ξέρουμε, έχουμε το σχέδιο Ελλάδα ,ζητάμε την δύναμη του ελληνικού λαού για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, να υπάρξει μία εθνική γραμμή μία εθνική συνεννόηση για τον τόπο για να αφήσουμε  στην άκρη τα μνημόνια και την κρίση οριστικά .

Σε ότι αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες:

Έχουμε χαράξει μία αυτόνομη πορεία δεν υπάρχει περίπτωση να την εγκαταλείψουμε μέχρι του τέλος, εμείς ζητάμε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και κανείς δεν μπορεί να μιλάει για την επόμενη μέρα των εκλογών, θα εκπλαγούν όλοι από τα αποτελέσματα και δεν μπορούμε να μιλάμε με τους συσχετισμούς του 15 με το τι θα γίνει μετά τις επόμενες εκλογές .Εμείς έχουμε καταθέσει  το σχέδιο Ελλάδα γύρω  από αυτό πιστεύουμε μπορεί να υπάρξει  μεγάλη συνεννόηση και κοινοβουλευτική υποστήριξη και αυτό ακριβώς θα επιδιώξουμε, όσο πιο δυνατοί είμαστε τόσο πιο σίγουροι είμαστε ότι μπορούμε να το επιβάλουμε . Η χώρα χρειάζεται συνεννόηση γύρω από μία εθνική γραμμή, τι πρέπει να γίνει ,να συμφωνήσουμε επιτέλους, αυτό που δεν προσφέραμε στον ελληνικό λαό όλα  τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης έχουμε υποχρέωση να τα προσφέρουμε τώρα…

About Lefkada Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*