Οι ΑΝ.ΕΛ στο βουλευτή για το ΕΠΑΛ

Η απάντηση των ΑΝ.ΕΛ στον βουλευτή για το ΕΠΑΛ:

Σχετικά με την ανακοίνωση του Βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ και αναφορικά με το εσπερινό ΕΠΑΛ Λευκάδας και τους ΑΝΕΛ, σημειώνουμε τα κάτωθι:
1. Ο εκνευρισμός από την αποκάλυψη της «κουτοπόνηρης» επικοινωνιακής πολιτικής είναι κακός σύμβουλος. Αν θέλει να την συνεχίσει , δικαίωμα του, εμάς μας απαλλάσσει από το κόπο να ανακοινώνουμε τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ.
2. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί: Να θυμίσουμε στο κύριο Καββαδά, ότι τα ΕΠΑΛ σήμερα ξανάνοιξαν και λειτουργούν χάρις στην επάνοδο στην υπηρεσία, από την «κακή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των 2500 καθηγητών τους, που έθεσε σε διαθεσιμότητα πριν 3 χρόνια, η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία. Ας μην κόπτεται λοιπόν τόσο όψιμα για την εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων ο φορέας που τους την στέρησε…
3. Καλό θα ήταν να σιωπά και να μην αναφέρεται αυτός και η παράταξη του σε μέτρα εναντίον του λαού. Δε χρειάζεται να πούμε ποιοι εφεύραν τα μέτρα αυτά και τι επέφερε στον Ελληνικό λαό η εφαρμογή τους. Αν χρειαστεί θα το κάνουμε όμως μήπως και βγάλουμε από τον λήθαργο τη μνήμη του βουλευτή μας!
Απλώς να του θυμίσουμε ότι αυτή η κυβέρνηση αλλάζοντας και μόνο το συμφωνηθέν από Σαμαρά- Βενιζέλο, υπέρογκο ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος για την τριετία 2016-2018, αφαίρεσε από τις πλάτες του Ελληνικού λαού, μέτρα περίπου 20 δις.
4. Είναι προφανές ότι οι ΑΝΕΛ δεν μπορούσαν και δεν έπρεπε να συνεργαστούν με κανένα από τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προκειμένου να κυβερνηθεί ο τόπος. Πώς να συνεργαστείς με τους υπεύθυνους για:
Τη φούσκα του Χρηματιστηρίου, τους Ολυμπιακούς αγώνες, τη διαχείριση των χρυσοπληρωμένων Ολυμπιακών εγκαταστάσεων από τις κυβερνήσεις μετά το 2004, που κατάντησαν ερείπια και χωματερές, το C4I που στοίχισε 2 δις και δεν ήρθε ποτέ, τις γαλλικές φρεγάτες του Γιαννου, την Εμπορική, την “δωρεά” της ΑΤΕ στο γνωστό τραπεζίτη που δανείζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα “δανεια” ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τη ζημιά από το λουκέτο στην Ολυμπιακή, το δάνειο Μητσοτάκη (αγύριστο) ύψους 700.000 ευρώ για τον Κήρυκα Χανίων, την οικονομική και κοινωνική ζημιά από το μαύρο στην ΕΡΤ και την μη είσπραξη χρημάτων από την χρήση των δημόσιων συχνοτήτων των γνωστών καναλιών, την λεηλασία και τελικά διάλυση της πιο υγιούς τράπεζας στην ΕΥΡΩΠΗ στις αρχές του 2000, του ΤΤ, το σκάνδαλο της διάσωσης της Eurobank και του μεγαλομετόχου της, τη λεηλασία των Ασφαλιστικών Ταμείων, τα δομημένα ομολόγα και μετά τη διάλυση τους με το PSI, την συγκάλυψη του περίφημου Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, τις ευθύνες από την ένταξη στο Μνημόνιο και την είσοδο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, τον ρόλο και τις υπόγειες συναλλαγές κομμάτων πολιτικών και ΜΜΕ στη διαμόρφωση πολιτικών εξελίξεων, την απόλυτη κάλυψη Παπανδρέου και Βενιζέλου ακόμα και σε βάρος παλαιότερου αρχηγού της ΝΔ ,τα υποβρύχια Βενιζέλου που γέρνουν και τις δουλειές της Ζήμενς, τις οφ σορ πολιτικών και συγγενών τους σε κρίσιμα υπουργεία σε κρίσιμες περιόδους, την αγορά ακινήτων συγγενικών προσώπων πολιτικών αρχηγών σε πανάκριβες ξένες πρωτεύουσες την περίοδο της κρίσης, τον ρόλο των θεσμικών παραγόντων όπως ο Διοικητής της ΤτΕ και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την κρίσιμη περίοδο πριν από τα capital controls, τις αυτονομημένες επαφές και ενέργειες θεσμικών και πολιτικών προσώπων την περίοδο που γινόταν η διαπραγμάτευση, ακόμα και τηλεφωνήματα που έγιναν από την ΑΘΗΝΑ προς το εξωτερικό το κρίσιμο 17ωρο της Συμφωνίας αλλά… και το ποιοι οργάνωναν και χρηματοδοτούσαν τα σεμινάρια δημοσιογραφίας του ΔΝΤ στην Ελλάδα την περίοδο του πρώτου Μνημονίου, με ποιες πρεσβείες επικοινωνούσαν Διευθυντές ελληνικών ΜΜΕ τις κρίσιμες περιόδους, σε ποιους ανήκουν οι μετοχές των εταιρειών δημοσκοπήσεων που οργίασαν τα 5 τελευταία χρόνια, ποιες είναι οι ευθύνες τους στη δημιουργία στρεβλής εικόνας και κλίματος ανασφάλειας στην κοινή γνώμη πάντα πριν από κάλπες και ποιοι τους εξωθούσαν σε αυτό, τον Παπασταυρου γνωστό σύμβουλο του κ.Σαμαρά που αναγκάστηκε να πληρώσει 3.3 εκ Ευρώ μια και ήταν στις λιστες, την απόκρυψη των περίφημων λιστών Λαγκαρντ ,Μποργιανς κλπ, την απώλεια κατά 25% του ΑΕΠ, την περικοπή μισθών και συντάξεων 12 φορές, την εκτόξευση της ανεργίας στο 27%, το κλείσιμο 300.000 επιχειρήσεων, το χρέος ων 350δις το οποίο δεν θα ηταν ουτε το 1/4 αν κυβερνούσατε στοιχειωδώς δίκαια επί 35χρονια !!!! ;;; Και σταματάμε εδώ διότι η αναφορά σε τέτοιες περιπτώσεις ουκ έχει τέλος.
5. Συνεπώς άριστα κάναμε και συνεργαστήκαμε με τον Αλέξη Τσίπρα για να βγάλουμε τη χώρα από το κώμα στο οποίο την είχατε ρίξει εσείς και η παράταξη σας. Και θα τη βγάλουμε. Δυστυχώς μαζεύουμε τα αποτελέσματα της πολιτικής σας κ. Βουλευτά! Όσο για τις δημοσκοπήσεις ήταν οι ίδιες που διαβάζατε ΟΛΑ τα χρόνια …και διαψευστήκαν. Το ίδιο θα πάθουν και το 2019.

About LefkadaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*