Εκοιμήθη η Θεοδώρα, πρεσβυτέρα του π. Σωτηρίου Τσάρκου.

Αυτή η είδηση έπεσε σαν κεραυνός… Λίγο πριν φύγει το 2017… Ένα νέος άνθρωπος, μια μητέρα, σύζυγος μια υπέροχη γυναίκα. Η Θεοδώρα, πρεσβυτέρα του. π. Σωτήρη Τσάρκου , του παπά της Νικιάνας , του πιο γλυκού και γαλήνιου Ιερωμένου στην Λευκάδα,  δεν άντεξε. Χρόνια τώρα πάλευε με την ασθένειά της. Πάλευε με τους δικούς της ανθρώπους  δίπλα  να δίνουν και αυτοί τη μάχη τους . Μια μάχη με αξιοπρέπεια και πίστη στο Θεό. Σήμερα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Εκεί δίπλα στους Αγγέλους και το νεογέννητο Χριστό. Δύναμη και κουράγιο στον π. Σωτήρη και την οικογένειά της.,

Η ανακοίνωση της Μητροπόλεως

 

Από την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης γίνεται γνωστό οτι εκοιμήθη εν Κυρίω η Θεοδώρα Καββαδία – Τσάρκου, πρεσβυτέρα του Αιδεσιμωτάτου Πρεσβυτέρου Σωτηρίου Τσάρκου, εφημερίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 3.00΄ μ.μ.

Ο σύλλογος επαγγελματιών Νικιάνας 

Αύριο Πέμπτη 28-12 και ώρα 15:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία της Πρεσβυτέρας του Ιερέα του χωριού μας στον Αστακό . Στη 13:00 θα ξεκινήσει δωρεάν λεωφορείο μπροστά από το Φαρμακείο . Το Τοπικό Συμβούλιο Αλεξάνδρου , Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας εκφράζουν τα ειλικρινά συλλυπητήρια στον Πάτερ-Σωτήριο και τους οικείους του.

About Lefkada Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*