Η ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ…

Οι κάτοικοι της Εγκλουβής αντί να προετοιμάζονται για να δεχτούν τους καλοκαιρινούς επισκέπτες τους αντί να προετοιμάζονται για την γιορτή της φακής όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι κινητοποιήσεις μετά την ενημέρωση που είχε σήμερα ο πάρεδρος από το δήμαρχο σχετικά με τα σκουπίδια.

Την θέση Αμμόκαμπος,στο οροπέδιο της Εγκλουβής,επέλεξε επιτροπή του Πολυτεχνείου,ως πρώτο χώρο ταφής εργοστασιακών λυμάτων. Για το λόγο αυτό,ο πάρεδρος του χωριού μας, καλεί την Κυριακή 26 Ιούνη,στις 10.30 όλους τους Εγκλουβησάνους,αλλά και όσους αγαπούν το χωριό,σε συγκέντρωση στην πλατεία της Εγκλουβής. Θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για το γεγονός και θα αποφασιστεί η πορεία που θα ακολουθηθεί, μετά από αυτή την ανεπάντεχη εξέλιξη.

 

 

Σχετικά LefkadaPress

Ένα σχόλιο

  1. Γιάννης Στεριώτης

    Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια γιατί είστε το μόνο, μέχρι στιγμής, γνωστό λευκαδίτικο ενημερωτικό blog το οποίο έχει αναδείξει το θέμα. Όλα τα υπόλοιπα λευκαδίτικα ενημερωτικά sites καθώς και οι τοπικοί άρχοντες είναι στην ΜΟΥΓΚΑ! Δεν μιλάει κανείς! Αυτό το τερατούργημα παραφροσύνης δεν πρόκειται να περάσει! Δεν θα ανεχτούμε τον απόπατο όλου του νομού και όχι μόνο πάνω στην Εγκλουβή δίπλα από τα φακοχώραφα και τον αναγνωρισμένο αρχαιολογικό χώρο! ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Αφηστε μια απαντηση

Η διέυθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία ειναι σημειωμένα *

*