Δημόσιος θηλασμός στην Λευκάδα. Όπως λέμε …ζωή !

Για 8η χρονιά  η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λευκάδος διοργανώνει δημόσιο θηλασμό… Για μια ακόμη χρονιά  … η αίσθηση… η τρυφερότητα …η υγεία…η ίδια η ζωή έχουν τον πρώτο λόγο… Μεγάλη η ανταπόκριση στη γιορτή της ζωής που στήθηκε στι πάρκο των ποιητών… Υπέροχες εικόνες που σπάνε ταμπού , εικόνες δυνατές , εικόνες που θέλουμε να κρατήσουμε και να είμαστε υπερήφανοι… Ναι, μας αρέσουν οι μητέρες που ταΐζουν τα μωρά τους δημόσια… Εσείς τρώτε  το φαγητό σας στα κρυφά;

About LefkadaPress

One comment

 1. Για τις μανούλες που θα θέλαμε να είχαμε θηλάσει τα μωράκια μας αλλά λόγω ασθένειας δεν τα καταφέραμε δεν βλέπω να γίνεται τόσος πολύ λόγος. Αλλά ούτε και για τις τράπεζες γάλακτος που λειτουργούν στην Ελλάδα.
  Αν θέλετε να τονίσετε την σημασία της κατανάλωσης μητρικού γάλακτος από τα μωράκια και την σημασία που αυτό παίζει στην μετέπειτα υγεία τους, θα ήθελα σας παρακαλώ δημοσιογραφικά/ιατρικά να καλύψετε το θέμα έτσι όπως το μας το παρουσιάζουν και οι γιατροί χωρίς τόση πολύ επίδειξη.
  Μπορείτε να ξεκινήσετε από την ακόλουθη σελίδα αν επιθυμείτε μία μικρή δημοσιογραφική έρευνα και να μας παρουσιάσετε τα συμπεράσματά σας.
  http://www.hospital-elena.gr/klinikes/thilasmos.html

  Τελικά γιατί μαζεύονται οι μανούλες σε δημόσιους χώρους και παρουσιάζουν το αυτονόητο; Για να αλλάξουν τι γνώμη ποιων; των μαμάδων που ενώ μπορούν να θηλάσουν δεν το κάνουν; Να εντυπωσιάσουν με το χάρισμά τους τις μανούλες που δεν τα κατάφεραν;
  Γιατί ξέρετε υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος: Ποιος πουλά γυαλιά οράσεως στον τυφλό? Είναι οδυνηρό για τον τυφλό να περνά αυτή την διαδικασία.

  Σας ευχαριστώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*