ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αλλοιωμένοι εκλογικοί κατάλογοι στο Επιμελητήριο – Δήλωση Μαριάννας Σταύρακα

Δύο  παραιτήσεις προέδρου και αντιπροέδρου της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών του Επιμελητηρίου είναι αρκετές για να καταλάβει κανείς τι έχει γίνει …. Πρώτα η πρόεδρος Μαρ. Χόρτη και μετά ο αντιπρόεδρος Μιχ. Ζαχαράκης. Αλλοίωση εκλογικών καταλόγων είναι το θέμα . Πρόσθεση ονομάτων που αν κανείς τα διαβάσει θα καταλάβει. Ενδεικτικά αναφερόμαστε στο Ραδιοταξί της Λευκάδας που ίσως πολλά από τα μέλη του να μην γνωρίζουν τη διαδικασία που έγινε:

Η Μαριάννα Σταύρακα μετά τα όσα έχουν γίνει εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι Επιμελητηρίου και μάλιστα με Δελτίο του Τύπου ΟΜΟΛΟΓΕΙ παρέμβαση στους Εκλογικούς καταλόγους των μελών που έχουν δυνατότητα ψήφου για τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017.  Μας δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά η παρέμβαση στους εκλογικούς καταλόγους πλην όμως η απάντηση θα δοθεί από τα μέλη που θα ψηφίσουν στις 3/12/2017. Φυσικά είμαστε και υπέρ της εξέλιξης της εκλογικής διαδικασίας με όρους όμως που θα τηρούν τις Αρχές της εκλογικής νομοθεσίας.
Διερωτόμαστε με ποιόν Πρόεδρο εκλογικής επιτροπής θα διεξαχθούν οι εκλογές και με ποιους εκλογικούς καταλόγους θα ψηφίσουν οι επιχειρηματίες του νησιού μας;

Μαριάννα Σταύρακα-Μήτσουρα
Επικεφαλής συνδυασμού