ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η αλήθεια δεν φιμώνεται κ. βουλευτά

 

Η συμμετοχή του εκπροσώπου της Λευκάδας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όπου υπηρετεί το θεσμό της Δημοκρατίας, χθες, σε δίκη που έγινε στην Λευκάδα ταυτίστηκε με την προσπάθεια φίμωσης της αληθινής παρουσίασης των γεγονότων που αφορούσαν την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του 2014 όπου η ΝΔ είχε υποστεί συντριπτική ήττα.

Προφανώς στον ενάμιση χρόνο που φιλοξενείται  στα έδρανα της Βουλής, το ναό της Δημοκρατίας , στο χώρο της ελεύθερης έκφρασης του λόγου , της ανταλλαγής ιδεών και της καλόπιστης κριτικής οι αξίες που διδάσκονται είναι σίγουρα αντιδιαμετρικά αντίθετες με τη «νομιμοφροσύνη» που υπέδειξε με τη χθεσινή παρουσία του στο δικαστήριο και τα λεγόμενά του.
Στην Λευκάδα όμως όλοι γνωρίζουν την αλήθεια για το τι έγινε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2014. Και εγώ προσωπικά νοιώθω πολύ περήφανη που καταδικάστηκα με άξονα την κατάθεσή του. Για κάποιους ανθρώπους το ΟΧΙ του ελληνικού λαού, που την επέτειό του γιορτάζουμε, είναι σύμβολο τιμής και ανδρείας. Εγώ τουλάχιστον θα συνεχίσω να το τιμώ.

Βιβιάννα Βαρδή
Δημοσιογράφος