ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

6ος Ημιμαραθώνιος….ξεκινάμε

 

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκαν οι εγγραφές του Πράσινου Ημιμαραθωνίου και υπήρξε ρεκόρ εγγραφών. Εθελοντές και οι άνθρωποι του Φίλανδρου ήταν στο Πνευματικό Κέντρο να καλωσορίσουν όλους τους δρομείς και να τους βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί. Σε μια ατμόσφαιρα χαράς, γιορτής αλλά και άγχους  για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης οι άνθρωποι αυτοί για άλλη μια φορά τα κατάφεραν. Ο Σπύρος, ο Θωμάς, ο Μιχάλης, ο Γιάννης, ο Γρηγόρης , η Μαριάννα, ο Λευτέρης, ο Νίκος, η Κατερίνα αλλά και όλοι οι εθελοντές που βοήθησαν  στις εγγραφές.

filandros7

Ήδη τα θετικά σχόλια για την αποφυγή της πρωινής ζέστης που υπήρχε στις προηγούμενες διοργανώσεις, φαίνεται να δίνει ώθηση και σε ελίτ αθλητές να παραστούν και να δώσουν ιδιαίτερη χροιά στις εκδηλώσεις του Πράσινου, Αναφορικά αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία των: Κωνσταντίνου Πούλιου, της Ουρανίας Ρεμπούλη, Γεωργίου Καραβίδα, Αναστασίας Καρακατσάνη, Αθανασίας Τσουμελέκα, Γεωργίου Μίνο, κλπ.

Σήμερα κατά την διάρκεια της παραλαβής των αριθμών προσφέρθηκαν στους δρομείς ροφήματα όπως espresso, παγωμένο τσάι, και πρωτεϊνούχο ρόφημα.

filandros9

Mε τον τερματισμό τους οι δρομείς θα μπορούν εκτός του απαραίτητου νερού και φρούτου να απολαύσουν επίσης γρανίτα, μπύρα χωρίς αλκοόλ, αναψυκτικό, μπάρα δημητριακών, πρωτεϊνούχο ρόφημα, και ηλεκτρολύτες, σε ένα βραδινό γιορτινό πάρτι που θα κλείσει με τις απονομές.

 

Το Σάββατο ξεκινάμε με τον αγώνα των 1000μ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που άγγιξαν τις 600 εγγραφές. Ο συμβολικός αγώνας των μαθητών θα ανοίξει την αυλαία των αγώνων στις 17:45 και θα προηγηθεί κατά 75’ εκείνων των ενηλίκων που θα λάβουν εκκίνηση στις 19:00.