ΕΚΛΟΓΕΣ 2015ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ

Με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Πολιτισμού και βουλευτή Ιωαννίνων , Κώστα Τασούλα, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην πλατεία της Λευκάδας. Ομιλητές οι τρεις υποψήφιοι του ψηφοδελτίου, Θανάσης Καββαδάς, Βασίλης Μελάς και Γεωργία Αυγερινού.

“Είμαι έτοιμος να βάλω πλάτη για να λυθούν προβλήματα. Να αναζητήσω νέους πόρους , νέα προγράμματα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του τόπου.”, τόνισε στην ομιλία του ο Θανάσης Καββαδάς. ” Η παράταξη της ΝΔ εκτός από Ευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική και εθνική δεν έπαψε να είναι λαϊκή δύναμη. Αναφορά μας υπήρξαν πάντα οι πολλοί.”, συνέχισε ο κ. Καββαδάς. “Ο καθένας μας ξεχωριστά πρέπει να αναλογιστεί και τη δική του ευθύνη. Ποια είναι η προσωπική του ευθύνη. Πως και γιατί ψήφιζε ποιους. Θα πρέπει να υπερβούν το θυμό τους , να βάλουν στην άκρη τις πικρίες τους και να ψηφίσουν με ωριμότητα και σύνεση. Να σκεφτούν πως φτάσαμε ως εδώ και ποια Ελλάδα θέλουμε αύριο. Εμείς ήρθαμε εδώ για να μην υποσχεθούμε απολύτως τίποτε. να πούμε μόνο την αλήθεια. Ότι μπροστά μας έχουμε μόνο δουλειά και μάλιστα δύσκολη. Ξέρουμε όμως από δουλειά και πως να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Μπορούμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να ριχτούμε στη μάχη”, κατέληξε.

 

Στη χθεσινή συγκέντρωση μεταξύ άλλων παρόντες ήταν οι πρώην βουλευτές: Ξενοφώντας Βεργίνης, Θοδωρής Σολδάτος και Παν. Καββαδάς. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βασίλης Παπαχρήστος.