ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρώτo ενημερωτικό σεμινάριο για νέους αγρότες

Με μεγάλη συμμετοχή ανταποκριτών του ΟΓΑ ολοκληρώθηκε σήμερα δεύτερη ημέρα το  πρώτο πιλοτικό επιμορφωτικό σεμινάριο για νέους αγρότες  που οργάνωσε ο Οργανισμός γεωργικών Ασφαλίσεων.
Η ημέρα σήμερα ξεκίνησε με το χαιρετισμό του υφυπουργού Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου που βρέθηκε γι αυτό τον λόγο στην Λευκάδα, του δημάρχου, Κώστα Δρακονταειδή , του δημάρχου Μεγανησίου, Παύλου Δάγλα και του νέου υποδιοικητή του ΟΓΑ, Κανέλλου Τούντα ενώ συνεχίστηκε με κεντρικό ομιλητή το διοικητη του ΟΓΑ, Ξενοφωντα Βεργίνη.

“Απευθυνόμαστε μέσω του κ. υφυπουργού στην κυβέρνηση για να στηριχτεί όσο γίνεται ο πρωτογενής τομέας. Αυτή η στήριξη προς το παρόν δεν είναι ορατή”

είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λευκάδας.

“Αν κάνουμε ένα γκάλοπ ανάμεσά μας για την ανάγκη στήριξης των αδύναμων πολιτών το 99% θα συμφωνήσει ότι αυτό πρέπει να είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση, την αυτοδιοίκηση και κάθε Οργανισμό που έχει μερίδιο ευθύνης. Θέλεις από την πλευρά της πολιτείας να δημιουργήσεις βιώσιμες πολιτικές με τη συνεργασία όλων και αυτό απαιτεί πραγματική οικονομία που θα στηρίξει την κοινωνική πολιτική. Αν δεν υπάρχει αυτό τότε όλα είναι εφήμερα.”

τόνισε στην ομιλία του ο υφυπουργός.
Τέλος ο κ. Βεργίνης απευθυνόμενος στους ανταποκριτές του ΟΓΑ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων μίλησε για τον εκσυγχρονισμό του ΟΓΑ αλλά και τι έχει πετύχει ο Οργανισμός τα τελευταία χρόνια