ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ…(απάντηση της Ζωής Σκιαδά)

 

Απάντηση στα όσα αναληθή γράφτηκαν σχετικά με “απαράδεκτη συμπεριφορά δημάρχου και αντιδημάρχου” χθες το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο, δίνει μέσω του lefkadapress η αντιδήμαρχος Ζωή Σκιαδά:

 

 

Την Παρασκευή 22/8/2014 το βράδυ, με καθυστέρηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (τέλεση πολιτικού γάμου και εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου) πήγαμε στο ανοικτό θέατρο Λευκάδας με τον σύζυγό μου για να παρακολουθήσουμε τα χορευτικά των συγκροτημάτων σε ένα εκ των οποίων χόρευε και το παιδί μας.

Επειδή ήταν γεμάτο καθίσαμε σε μια θέση στο πίσω μέρος χωρίς ορατότητα και χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν ενώ, το σημαντικότερο, δεν ζητήσαμε διαφορετική μεταχείριση από κανέναν.

Ο κ.Νικητάκης ,δημοτικός σύμβουλος ,σηκώθηκε, μου πρότεινε να καθίσω και αρνήθηκα.

Όταν ήρθε ο Δήμαρχος δίπλα από εκεί που κάθονταν υπήρχαν τρεις άδειες καρέκλες και πήγα και κάθισα στην μια. Μετά από λίγο ήρθε μια κυρία η οποία μου ζήτησε να σηκωθώ γιατί αυτή ήταν η θέση του μωρού της και, όπως ισχυρίστηκε,  είχαν τρεις θέσεις. Ο δήμαρχος της είπε ότι είμαι η αντιδήμαρχος και το παιδάκι μπορούσε να το πάρει αγκαλιά.

Μας είπε, πολύ εκνευρισμένη και φωνάζοντας  ότι είμαστε αγενείς ,έχει πληρώσει,  και ότι δεν ξανάρχεται στη Λευκάδα. Σηκωθήκαμε και εγώ αλλά και ο δήμαρχος και φύγαμε .

Όσα ισχυρίζεται η κυρία πως της είπαμε δηλαδή ότι  είμαστε εξουσία είναι παντελώς ψέματα.

Δεν ζήτησε κάνεις από κανένα να σηκωθεί για να καθίσει η ‘εξουσία’. Η θέση ήταν άδεια

Αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για την κατάληψη για 5΄ της κενής θέσης που ανήκε στο μωρό της κυρίας ειλικρινά να το κάνω. Δεν συγχωρώ όμως οποιονδήποτε λειτουργεί με τόσο απρεπή και ψεύτικο τρόπο.

Θέλω επίσης η κυρία να γνωρίζει ότι και εμείς πληρώσαμε δύο εισιτήρια, όπως και εκείνη(τα παιδιά δεν πληρώνουν)

Είμαι εκλεγμένη στην αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και όλοι γνωρίζουν ότι ΠΟΤΕ δεν έχω χρησιμοποιήσει την ιδιότητά μου για να έχω προνομιακή μεταχείριση ούτε ΠΟΤΕ έχω καθίσει μέχρι σήμερα σε θέση επισήμων”

Τα θεωρούσα και τα θεωρώ ματαιόδοξα και χωρίς νόημα.

Άλλα πράγματα έχουν νόημα, όπως το να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μαθαίνοντας τους τι σημαίνει σεβασμός και αλήθεια

ΣΚΙΑΔΑ-ΠΕΤΟΥΣΗ ΖΩΗ

Αντιδήμαρχος Λευκάδας