ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Εθνική Τράπεζα θα φτιάξει το μουσείο Άγγελου Σικελιανού

Όπως όλες τις προηγούμενες ημέρες είχε γράψει το lefkadapress η συνάντηση του δημάρχου, Κώστα Αραβανή με τους εκπροσώπους της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας που έγινε πριν λίγες ημέρες ήταν σε καλό δρόμο.

Χθες το δημοσίευμα της Καθημερινής με τις δηλώσεις του δημάρχου , οι οποίες έγιναν , όπως επίσης επισημάναμε, πριν την συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τράπεζας τότε που υπήρχαν άλλα δεδομένα , έφερε και πάλι σε επαφή το δήμαρχο με την Τράπεζα . Ο  Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας  της Τράπεζας κ. Φράγκου διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι η Τράπεζα έχει πρόθεση να μην αθετήσει τις υποσχέσεις της. Σήμερα εστάλη και επιστολή στο δήμαρχο η οποία αναφέρει μάλιστα ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και πάλι στις 18 Αυγούστου. Η επιστολή του κ. Φράγκου που έφτασε πριν λίγο στο γραφείο του δημάρχου είναι η παρακάτω: 

Αξιότιμε κ. Αραβανή

 

Σε συνέχεια της από 08/08/2014 προφορικής μας επικοινωνιας, θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε και εγγράφως ότι η Τράπεζα προγραμματίζει να πραγματοποιήσει άμεσα επικαιροποίηση των στοιχείων του επικείμενου διαγωνισμού « Ανάπλαση Οικείας Αγγέλου Σικελιανού» με σκοπό να ανατεθεί το συντομότερο δυνατό η αποκατάστασή του ακινήτου, ιδεατά εντος Σεπτεμβριου 2014. Όπως συζητήσαμε, επιθυμούμε τον εμπλουτισμό της λίστας των συμμετεχόντων στο μειοδοτικό διαγωνισμό και με την δίκη σας αρωγή προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον κοινό μας σκοπό. Θα παρακαλούσαμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά μέχρι την 14/8/2014, καθόσον την ερχόμενη Δευτέρα 18/08/2014 έχει προγραμματιστεί η δημοπράτηση εκ νέου του έργου.

 

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια το έργο να προχωρήσει άμεσα με τις ευνοϊκότερες συνθήκες στο πλαίσιο της επιθυμίας της Τράπεζας να υλοποιηθεί το έργο, βάσει αρχικής της δέσμευσης.

 

Όπως μας εξηγήσατε, κατανοούμε ότι η χθεσινή δημοσίευση στον τύπο της εκ προ δυο εβδομάδων συνέντευξής σας είναι αποτέλεσμα εκ παραδρομής άτυχους ενημέρωσης, δεσμευόμαστε αμφότεροι εφεξής να προχωρήσουμε από κοινού και το ταχύτερο δυνατόν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τοπική κοινωνία της  Λευκάδας.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική διευκρίνιση ή πληροφορία

 

Με εκτίμηση,

 Γιώργος Φράγκου

Β. Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας Τράπεζας & Ομίλου”

Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: *Σταδίου 38, 10564 Αθήνα