ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επιστολή Υποψηφίου Δημάρχου Σ. Μαργέλη

Φίλες και φίλοι

 

Απευθύνω σε όλες και όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας. Η μεγάλη νίκη της πρώτης Κυριακής, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα και άνοιξε μια νέα σελίδα αισιοδοξίας και προοπτικής.

Το κάλεσμά μας για ενότητα και συνεργασία όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας, συνάντησε την ευρεία αποδοχή.

Οι συμπολίτες μας εκτίμησαν τις καθαρές και τολμηρές προτάσεις μας για την ανάπτυξη του τόπου, που δημόσια διατυπώσαμε και έδωσαν στον συνδυασμό μας την σαφή εντολή για την τελική νίκη της ερχόμενης Κυριακής.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο, συνειδητά επιλέξαμε να μείνουμε αμέτοχοι στις προκλήσεις, στις μεθοδεύσεις και στις υπόγειες διαδρομές. Επιλέξαμε να μείνουμε προσηλωμένοι απολύτως στον στόχο μας και να μεταφέρουμε την πρόταση του συνδυασμού μας για την επόμενη μέρα σε κάθε γωνιά του τόπου μας.

Στις μέρες που απομένουν σας καλώ όλους, να συμπορευθείτε μαζί μας. Καλώ όλους εσάς που εμπιστευθήκατε το συνδυασμό μας να συνεχίσετε την προσπάθεια για να φθάσει παντού το μήνυμα ότι η Λευκάδα μπορεί, ο τόπος μας έχει τις δυνατότητες και εμείς είμαστε εδώ και δεσμευόμαστε να τις αξιοποιήσουμε.

Καλώ όμως και όσους δεν επιλέξατε τον συνδυασμό μας στον πρώτο γύρο, να σταθείτε δίπλα μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις ιδέες μας και τις ανησυχίες μας για να ανοίξουμε μια νέα δημιουργική σελίδα για το Δήμο μας. Δεσμεύομαι προσωπικά να συνεργαστώ με όλους, γιατί πραγματικός αντίπαλος είναι μόνο τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. 

Ιδιαίτερα απευθύνομαι σε όλους τους νέους ανθρώπους και σας καλώ να συνεννοηθούμε και να δουλέψουμε μαζί στο νέο Δήμο για να γίνει ο τόπος μας, πρότυπο ανάπτυξης και δημιουργίας.

Γιατί εμείς στηρίξαμε το συνδυασμό μας στην τόλμη, στο όραμα, στις φρέσκιες ιδέες, στο καινούργιο και αποδοκιμάσαμε την στασιμότητα, την απραξία, την στείρα αντιπαράθεση, το παλιό. Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια, οι νέοι άνθρωποι πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο.

 Σας καλώ όλους, να συμπορευθούμε μέχρι την τελική νίκη της ερχόμενης Κυριακής. Σας καλώ να ενώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να αφήσουμε πίσω ότι μπορεί να μας χωρίζει. Σας καλώ να επιτύχουμε την μεγαλύτερη συναίνεση για να αλλάξουμε τον τόπο μας, δίνοντας ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς

Όλοι μαζί για την νίκη της ελπίδας και της Ανάπτυξης

ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Σπύρος Μαργέλης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ