ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από το δήμο Λευκάδας…οι ανακοινώσεις Μαργέλη

 Απαράδεκτο και μάλλον ο δήμαρχος θα πρέπει να το δει. Δεν είναι δυνατόν να έρχονται στις εφημερίδες ανακοινώσεις για υποψήφιο δήμαρχο από τα e-mail του δήμου Λευκάδας. Αν εκλεγεί ο συγκεκριμένος πολύ καλώς να μας ενημερώνουν από το δήμο Λευκάδας.

 

Όμως προς το παρόν προηγείται της λέξης δήμαρχος η λέξη υποψήφιος. Έτσι αν ο δήμος Λευκάδας, στην προκειμένη περίπτωση, έχει γίνει στρατηγείο του υποψήφιου κ. Μαργέλη είναι απαράδεκτο και δεν γνωρίζουμε τι λέει γι αυτό ο νυν δήμαρχος, Κώστας Αραβανής. Πως στέλνονται δηλαδή από το δήμο Λευκάδας οι παρακάτω ανακοινώσεις , πως ένας υπάλληλος εν ώρα εργασίας ασχολείται με τον υποψήφιο κλπ. κλπ. Θα ήταν καλό να πάρουμε απάντηση. Η ανακοίνωση που  λάβαμε είναι η παρακάτω:

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς όλους τους πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Σφακιωτών

 

Σας προσκαλώ σε εκδήλωση του συνδυασμού μας τη Σάββατο 30 Απριλίου στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου «Φωτεινός» (δίπλα στο γήπεδο 5χ5).

Θα παρουσιάσουμε τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Σφακιωτών και θα μιλήσουμε για το πρόγραμμά μας, για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.

Η παρουσία σας θα είναι για μας μεγάλη τιμή και χαρά. 

Σπύρος Μαργέλης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ