ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαίνια για το «ΚΔΑΠ Μαθητούπολη»

Το κέντρο «ΚΔΑΠ Μαθητούπολη» γιόρτασε ένα χρόνο κοντά σας, κάνοντας εγκαίνια και αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Το «ΚΔΑΠ Μαθητούπολη» δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας των παιδιών καθώς προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων για τη δημιουργική τους απασχόληση. Μετέχουν σε μια σειρά από ατομικές και συλλογικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν τη φαντασία και τους επιτρέπουν πολύπλευρη έκφραση μέσα από τη θεατρική αγωγή, το εργαστήρι δραματοποίησης, τη μουσική και τις εικαστικές τέχνες. Ακόμη το παιδί γνωρίζεται με τον ευεργετικό κόσμο της άσκησης, διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια του (αθλητικά παιχνίδια, χορός, αθλοπαιδιές).

Στο Κ.Δ.Α.Π ΜΑΘΗΤΟΥΠΟΛΗ γινόμαστε και μικροί επιστήμονες, καθώς εισαγόμαστε στις θετικές επιστήμες (μαθηματικά, φυσική, χημεία) μέσω πειραμάτων και παιχνιδιών. Επιπλέον η ανάγκη εκπαίδευσης είναι εξίσου σημαντική για το παιδί γι’ αυτό εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας εργαστήρι μελέτης, βοηθώντας τα στα μαθήματα της επόμενης ημέρας, καλύπτοντας τυχόν κενά και βελτιώνοντας τη σχολική τους επίδοση.

Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ μέσω  προγράμματος ΕΣΠΑ. Το ωράριο λειτουργίας είναι 13:00- 21:00.

Το Κ.Δ.Α.Π ΜΑΘΗΤΟΥΠΟΛΗ βρίσκεται σε έναν ευχάριστο και ασφαλή χώρο, διαμορφωμένο για τις ανάγκες των παιδιών, στα Περιβόλια Λευκάδας, στην οδό Καραβέλα (200μ. από το εμπορικό κέντρο City). Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 26450-26869 & στο 698-7210361.