ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τους υπαλλήλους της Αντιπεριφέρειας

Είναι πολιτική μας θέση ότι στο ζήτημα της αξιολόγησης έτσι όπως γίνεται, που έχετε και έχουμε μπροστά μας ως δαμόκλειο σπάθη εμείς να αντισταθούμε.

 

Θα σας βοηθήσουμε να μην υποστείτε αυτού του είδους το ιδιότυπο διασυρμό. Να ξέρετε ότι έχουμε μιλήσει και με τους γενικούς διευθυντές και είμαστε αλληλέγγυοι . Όταν χρειαστεί η Περιφέρεια θα αντισταθεί  με οποιοδήποτε τρόπο στην κάθε προσπάθεια να έχουμε πληγές στο εργασιακό Σώμα. Χρειάζεται λοιπόν να είναι ειλικρινείς οι σχέσεις μεταξύ μας.”, ήταν τα πρώτα λόγια του νέου Περιφερειάρχη, Θόδωρου Γαλιατσάτου, στην πρώτη συνάντηση που είχε πριν λίγο με τους εργαζόμενους στην αντιπεριφέρεια της Λευκάδας έχοντας στο πλευρό του τον αντιπεριφερειάρχη, Θοδωρή Χαλικιά  “Είμαστε πρόθυμοι να αντιληφθούμε τις δυσκολίες της δουλειάς, να καταλάβουμε τις αδυναμίες, να συγχωρήσουμε αβλεψίες, αυτό που δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ, και μην το εκλάβετε ως απειλή, είναι ότι δεν θα ανεχτούμε υπονομεύσεις στην προσπάθεια που κάνουμε. Έχετε απέναντι σας μια πολιτική ηγεσία που συμπαραστέκεται στο εργασιακό σας κομμάτι και ζητούμε από εσάς τη δική σας ενεργοποίηση. Τα γραφεία μας θα είναι γραφεία ανοιχτά που ο καθένας από εσάς μπορεί να θέσει τα ζητήματα που τον απασχολούν ή να πει τις απόψεις και προτάσεις του. Και είναι η δική μας προσμονή. Περιμένουμε τις προτάσεις σας., συνέχισε ο κ. Γαλιατσάτος στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους για καθαρές και ειλικρινείς σχέσεις και συνεργασίες.

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Σκαφίδα, από πλευράς των εργαζομένων αφού καλωσόρισε τον νέο Περιφερειάρχη τον ενημέρωσε για το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει στην πλωτή γέφυρα με την έλλειψη προσωπικού (έχουν μείνει σχεδόν μόνο τρεις εργαζόμενοι αυτή την περίοδο) και τον κίνδυνο που υπάρχει για την μη σωστή λειτουργία της αφού οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Ο Περιφερειάρχης έδειξε ενημερωμένος για το θέμα και τόνισε ότι θα δοθεί άμεσα μια λύση.