ΔΙΕΘΝΗ

Βίντεο που σοκάρει: Αστυνομικός γρονθοκοπεί γυναίκα σε αυτοκινητόδρομο -Το έκανε για να την …προστατεύσει [βίντεο]

Τα καρέ του παρακάτω βίντεο σοκάρουν. Αστυνομικός στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, γρονθοκοπεί μια μαύρη γυναίκα, σε αυτοκινητόδρομο της πόλης.

 

Μάλιστα είναι τέτοια η λύσσα με την οποία ο ένστολος ξεσπά την οργή του που ένας αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγω για τουλάχιστον 11 γροθιές στο πρόσωπο.

 

Δυστυχώς για τον νταή αστυνομικό, ο πολίτης David Diaz που βρέθηκε στο σημείο τυχαία κατέγραψε με το κινητό του το συμβάν το οποίο και έφτασε τόσο στα μίντια, όσο και στις αρχές.

 

«Δεν υπάρχει πιο ζωώδες, πιο βάναυσο από το να προσπαθεί να συνθλίψει κάποιος το κεφάλι κάποιου στο τσιμέντο», είπε ο Diaz σε τηλεοπτικό κανάλι.

 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο αστυνομικός ρύθμιζε την κυκλοφορία όταν είδε τη συγκεκριμένη γυναίκα να περνά μπροστά από τα αυτοκίνητα και να κινείται δίπλα στις προστατευτικές μπάρες του αυτοκινητοδρόμου. Τότε εκείνος φοβούμενος για τη ζωή του, την πλησίασε και της ζήτησε να σταματήσει. Όταν όμως η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμά του, εκείνος την έριξε στο έδαφος και άρχισε να τη χτυπά. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ο αστυνομικός ανέφερε ότι το έκανε για να την προστατεύσει…

 

 

 

Πηγή: .iefimerida.gr

{youtube}0a54KRz0EGA{/youtube}