LifeStyleΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ζαχαροπλαστεία Παπαδόπουλος: Πασχαλινά κουλούρια όπως παλιά

Οι μυρωδιές από το φρέσκο βούτυρο και τα ψημένα κουλουράκια φτάνουν μέχρι τον Άγιο Μηνά. Μόλις πριν λίγες ώρες ο Γιάννης ετοίμασε τα πασχαλινά κουλούρια για το ζαχαροπλαστείο “Παπαδόπουλος”… Μετά την γαλατόπιτα ακολουθεί την παράδοση και στα κουλουράκια και δεν έχει αλλάξει τίποτε εδώ και τριάντα χρόνια… Μοιάζουν σπιτικά… Και όταν τα δοκιμάζεις σου έρχονται εικόνες στο μυαλό από την κουζίνα της γιαγιάς που τα έπλαθε στρογγυλά , διάλεγε τα καλύτερα αυγά και το πιο φρέσκο βούτυρο…  Κάπως έτσι είναι η γεύση τους…  Γέμισε το μαγαζί με πασχαλινά κουλουράκια… Σακούλες του κιλού και του μισού κιλού με την υπογραφή μιας παλιάς πετυχημένης συνταγής… Καλό Πάσχα !!!