Πώς να εκτυπώνετε εκπληκτικές ψηφιακές φωτογραφίες

Πώς να εκτυπώνετε εκπληκτικές ψηφιακές φωτογραφίες

Συνηθίζετε να αποτυπώνετε φωτογραφικές στιγμές στην καθημερινότητά σας με φορητές συσκευές και επιθυμείτε να εκτυπώνετε τις εικόνες στην άνεση του σπιτιού σας.

Πώς θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ψηφιακές φωτογραφίες μόνοι σας που να μοιάζουν με επαγγελματικές;

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εκτυπώνετε μοναδικές εικόνες και ποιοι οικονομικοί εκτυπωτές για ψηφιακές φωτογραφίες είναι κατάλληλοι για τις ανάγκες σας, σύμφωνα με τους ειδικούς του websupplies.gr.

 

Συμβουλές για καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών

Επιλέξτε το χαρτί με βάση την ανάλυση. Η ανάλυση μιας φωτογραφίας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για την ποιότητά της. Πώς θα καταφέρετε να την εντοπίσετε; «Ανοίξτε» την εικόνα που θέλετε να εκτυπώσετε με ένα πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών του υπολογιστή σας και βρείτε στις πληροφορίες του αρχείου τα pixels στη μορφή [αριθμός]x[αριθμός] σε χιλιάδες. Όταν έρθει η στιγμή να εκτυπώσετε τη συγκεκριμένη εικόνα, έχετε κατά νου ότι σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και ο παράγοντας ppi, δηλαδή ο αριθμός των pixels ανά ίντσα. Σε ποια διάσταση λοιπόν, η φωτογραφία σας θα εκτυπωθεί άψογα; Διαιρέστε την ανάλυση της με τον αριθμό 300ppi. Το αποτέλεσμα της πράξης καταδεικνύει το μέγεθος του χαρτιού εκτύπωσης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε ίντσες. Αν σας μπερδεύει αυτή η πρακτική, αναζητήστε στο Ίντερνετ δωρεάν προγράμματα που μεταβάλλουν τα μεγέθη των φωτογραφιών και κάνουν όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς για να πετύχετε την επιθυμητή ποιότητα εκτύπωσης.

Προμηθευτείτε κατάλληλο φωτογραφικό χαρτί. Επιλέξτε προσεκτικά το φωτογραφικό χαρτί που χρειάζεστε για να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας. Ανατρέξτε στο βιβλιαράκι οδηγιών της εκτυπωτικής συσκευής σας ώστε να καταλήξετε στο βάρος του χαρτιού αλλά και στο μέγεθός του, ώστε να υποστηρίζεται από τον εκτυπωτή σας. Επιλέξτε γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί αν θέλετε να ενισχύσετε την ευκρίνεια της φωτογραφίας εφόσον δεν σας ενδιαφέρουν οι αντανακλάσεις που δημιουργούνται. Διαλέξτε ματ φωτογραφικό χαρτί σε περίπτωση που δεν σας συγκινεί η ευκρίνεια που προσδίδει το γυαλιστερό αλλά επιθυμείτε την αίσθηση πιο παραδοσιακής φωτογραφίας.

 

Προτάσεις για οικονομικούς φωτογραφικούς εκτυπωτές

Ο έγχρωμος εκτυπωτής Canon Pixma iP2850 παράγει ευκρινή έγγραφα  και επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφίες σε πολύ χαμηλό κόστος. Είναι κατάλληλος για χρήση από όλα τα μέλη της οικογένειας καθώς έχει σχεδιαστεί για να είναι πολύ εύκολος στη χρήση του.

Επιλέξτε τον εκτυπωτή Epson L310 ο οποίος παραδίδεται με φιαλίδια 4 χρωμάτων της Epson και 2 επιπρόσθετα φιαλίδια μαύρης μελάνης. Ξεκινήστε να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας αμέσως!

Εκτυπώστε ό,τι επιθυμείτε στο σπίτι με τα οικονομικότερα δοχεία μελάνης της HP. Επιλέξτε τον εκτυπωτή HP Officejet Pro 6230 που προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σας, καλύπτοντας ταυτοχρόνως τις εκτυπωτικές ανάγκες όλης της οικογένειας σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Ο φωτογραφικός εκτυπωτής Canon iP7250 είναι ιδανικός για υψηλής ταχύτητας και ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών, εγγράφων και CD. Διαθέτει 5 ανεξάρτητες δεξαμενές μελανιού και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi.

 

About Lefkada Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*