ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας

Σε μια γεμάτη αίθουσα στο ξενοδοχείο Ionian Blue, ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Αρχικά, η Θεοδώρα Μανωλίτση, μέλος του Συλλόγου, καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και στη συνέχεια, ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης κ.κ Θεόφιλο, που έδωσε τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Έπειτα, τον λόγο στην εκδήλωση πήρε ο Πρόεδρος, Στέφανος Μανωλίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου αλλά και στην επιτυχία που γνώρισε ο Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος που διοργανώνεται από κοινού με τον Φίλανδρο.

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτισαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Σέρβος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Μπουρδάρας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Νίκας.

Τέλος, βραβεύθηκαν οι χορηγοί του αγώνα Lefkas Trail Run, αλλά και όσοι στηρίζουν τον Σύλλογο και τις δράσεις του.

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο Αραβανής Δημήτριος και σαν δώρο πήρε δύο δωρεάν συμμετοχές για την εκδρομή στην Έκθεση HORECA που διοργανώνει ο Σύλλογος στις 11 Φεβρουαρίου.