ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την πίτα του έκοψε ο Ναυτικός Όμιλος..

Μια πολύ ιδιαίτερη μουσική βραδιά οργάνωσε χθες στο Casbah, στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας.

Επίσημοι και μη, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, την οποία μουσικά συνόδευε το συγκρότημα “Quartetto Branello”.

Αρχικά, η πρόεδρος του Ομίλου, Ελένη Κατωπόδη, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και επεσήμανε πως ” η θάλασσα είναι κάτι που αγαπάς από πολύ μικρός και το αγαπάς για μια ζωή. Η θάλασσα είναι μια ατελείωτη ομορφιά και πολύ μεγάλη δύναμη. Είναι το μέλλον του νησιού μας. Από κάθε άποψη, για να μπορούν οι Λευκαδίτες  να μένουν στη Λευκάδα και να δημιουργούν οικογένεια, θα πρέπει να έχουν και μια καλή δουλειά. Μια καλή δουλειά είναι κι η θάλασσα. Να μην ξεχνάμε ότι ήμαστε νησί και μάλιστα οι θάλασσες μας είναι από τις πιο όμορφες για ιστιοπλοϊκό παγκοσμίως”.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά όλους όσους έχουν στηρίξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια τον Ναυτικό Όμιλο, ενώ υπογράμμισε πως θα πρέπει να δοθεί βάρος στην εκπαίδευση των αθλητών και στη ναυτική τέχνη, διότι ” η θάλασσα είναι υπέροχη.. θα πρέπει όμως να την προσέχεις και να την σέβεσαι”.

Ακολούθησαν οι ευχές και η κοπή της πίτας, προσφορά της Λέσχης Γαστρονομίας Λευκάδας, από τα μέλη του ΔΣ, με το πρώτο κομμάτι να πηγαίνει στον Ποσειδώνα και το δεύτερο στον Αίολο..

Σε αυτό το σημείο τον λόγο πήρε ο Θανάσης Αγγελής, δίνοντας με τη σειρά του τις ευχές του για τη νέα χρονιά ενώ αναφέρθηκε συνοπτικά στην πορεία του Ναυτικού Ομίλου από την αρχή του μέχρι σήμερα.

Τα φλουριά ήταν δύο και τα δώρα που κέρδιζαν ήταν μια δωροεπιταγή των 100 ευρώ για ναυτικό εξοπλισμό από την Way Point καθώς και έναν εκτυπωτή από το Dukes Place.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Κώστας Γληγόρης και η Δανάη Τσιλιγκιρίδη, οι οποίοι ωστόσο δώρισαν τα δώρα τους στο Ναυτικό Όμιλο.

Τέλος, η σκυτάλη δόθηκε στο  “Quartetto Branello” που ψυχαγώγησε το κοινό με ένα πλούσιο ρεπερτόριο..