ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την πίτα της έκοψε η Νέα Χορωδία Λευκάδας…

Μια πολύ όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά χάρισε στο κοινό της η Νέα Χορωδία Λευκάδας, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Αρχικά η πρόεδρος της Νέας Χορωδίας, Βασιλική Πολίτη, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχόμενη τα καλύτερα για τη νέα χρονιά. Ευχαρίστησε θερμά για το έργο τους τα μέλη του ΔΣ αλλά και τους χοροδιδασκάλους του Ομίλου, Βασίλη Μπίτση και Παναγιώτα Τσερέ καθώς και τη μαέστρο της χορωδίας Μαρία – Κυριακή Αραβανή.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης κ.κ Θεόφιλο, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαλικιάς, ο Βουλευτής κ. Καββαδάς, ο Δήμαρχος κ. Δρακονταειδής, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Μπουρδάρας, ο κ. Βεργίνης και ο κ. Σολδάτος.

Το πιο θερμό χειροκρότημα για την καλή τους εμφάνιση απέσπασαν τα τρία παιδικά τμήματα του Ομίλου που χόρεψαν και τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Στο τέλος της βραδιάς οι Κανταδόροι και η Μαντολινάτα της Νέας Χορωδίας παρουσίασαν ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα, συμπαρασύροντας έτσι το κοινό.

Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί της πίτας ήταν ο κύριος Ζώης Ναστούλης, ο οποίος σαν δώρο έλαβε μια δωρεάν ετήσια συνδρομή και ένα καλάθι με δώρα του σωματείου.

Του ευχόμαστε πάντα τυχερός να είναι..