ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πραγματοποιήθηκε το μασκέ πάρτι του Ευκλέα Λευκάδας

O Eυκλέας Λευκάδας – Νυδριού μας ενημερώνει σχετικά με το ετήσιο μασκέ πάρτι του:

Με τρομερό κέφι και φέτος ολοκληρώθηκε το ετήσιο μασκέ πάρτι στο καφέ (Casbah) στη Λευκάδα.

Οι γονείς και παιδιά γέμισαν το καφέ μέσα και έξω στην πλατεία Λευκάδας διασκεδάζοντας γιατί και αυτό χρειάζεται σε μια χρονιά γεμάτη με επιτυχίες για τον Ευκλέα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη λαχειοφόρο αγορά όπου μοιράστηκαν πλούσια δώρα αφού ο σύλλογος μας φέτος έφτασε στα 105 δώρα. Το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους δωροθέτες για την προσφορά των δώρων, τους 2 χορηγούς μας Μαστρανδρέα Ηλία (Seven) για την προσφορά ασπίδας Ταεκβον ντο και τον Αργύρη Καλαιτζάκη (Storm) για το σετ γαντιών καθώς και όσους γονείς πρόσφεραν δώρα και την πολύτιμη βοήθεια τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Να ευχαριστήσουμε θερμά το Κατάστημα Ζύμης και τον φούρνο του Σάκη για τα υπέροχα εδέσματα που πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος μας που πάντα πρωτοπορεί και είναι κοντά στους αθλητές του, καθώς τα έσοδα της λαχειοφόρου θα διατεθούν για την ενίσχυση των αθλητών που θα συμμετέχουν στο ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Λέτσε Ιταλίας και επίσημο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Κορκ της Ιρλανδίας.

Σας στέλνουμε τη λαχειοφόρο για να ελέγξετε οι ενδιαφερόμενοι τους κερδισμένους λαχνούς.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.