ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λυγιά: Κίνδυνος από τα ξερά χόρτα…

Ένας δρόμος και όχι μόνο που οδηγεί στην παραλία της Λυγιάς έχει μετατραπεί σε …βόμβα πυρκαγιάς μια και τα χόρτα τόσο από τις ιδιοκτησίες που είναι κλειστές όσο και από το δημόσιο χώρο τον έχουν κλείσει και δεν μπορεί να συναντηθεί καν αυτοκίνητο με πεζό… Οι κάτοικοι της περιοχής, για άλλη μία φορά κάνουν έκκληση στο δήμο με την παρακάτω επιστολή τους να βρει λύση μια και ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος αλλά και η διέλευση γίνεται με μεγάλη δυσκολία:

“Αξιότιμοι κύριοι της δημοτικής αρχής . Σας έχουμε επισημάνει , κατ΄επανάληψη, την αναγκαιότητα ώστε να προβείτε στον καθαρισμό (από άγρια και ξερά χόρτα κλπ) δεξιά και αριστερά , κύριου δρόμου που οδηγεί από την ταβέρνα “Δάφνη” έως την παραλία και τον παραλιακό δρόμο του χωριού Λυγιά , τα οποία δεν επιτρέπουν την ασφαλή διάβαση πεζών με συνέπεια να υπάρχουν τραυματισμοί. Γνωρίζουμε ότι οι ιδιοκτησίες αυτές είναι ιδιωτικές , σας έχουμε όμως πολλές φορές, δώσει τα στοιχεία των ιδιοκτητών τους ώστε να επικοινωνήσετε μαζί τους και αυτοί με την σειρά τους να προβούν στον καθαρισμό , εφ΄όσον ο δήμος αδυνατεί να δώσει λύση . Θέλουμε ακόμη να σας  επιστήσουμε την προσοχή στο μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς , λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί. Γι αυτό λοιπόν, για ακόμη μία φορά, σας ζητάμε να μεριμνήσετε ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα. 

οι κάτοικοι 

Διονύσιος Βλάχος, Γιάννης Χειμώνας, Αθανάσιος Γουρζής, Πάνος Γουρζής, Κωνσταντίνος Σταύρακας, Ευστάθιος Φωτεινός, Αγγελική Φωτεινού, Σουάνα Δρακάτου