ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιάννης Λιβιτσάνος προς δημοτική αρχή: “Επιτέλους σεβαστείτε την ποιότητα ζωής των δημοτών”

O υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, Γιάννης Λιβιτσάνος με αφορμή το κλείσιμο της 8ης Μεραρχίας και των γύρω δήμων αλλά και την απόρριψη της προσφυγής του δήμου Λευκάδας για το άνοιγμα των δρόμων έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ»

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής,
Η αναποτελεσματικότητά σας και η έλλειψη πρόληψης έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των δημοτών που περίτρανα κορυφώθηκε με το κλείσιμο της κεντρικής οδού της 8ης Μεραρχίας στην παλιά λαϊκή και των πέριξ αυτής δρόμων.
Ο κεντρικός κυκλοφοριακός ιστός της πόλης μας έχει μπλοκάρει και το πρόβλημα, που ήταν ήδη γνωστό σε εσάς, διογκώνεται με την μη συμμόρφωση σας με τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και επισφραγίζεται με την σημερινή απόρριψη της προσφυγής σας.
Σας καλώ να σταματήσετε την πολιτική του διχασμού των δημοτών και να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.
Μη λύνοντας ένα τόσο σημαντικό θέμα, δείχνετε περίτρανα την απαξίωσή σας απέναντι στο Λευκαδίτικο λαό, τον πρόχειρο σχεδιασμό για ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα και φυσικά την αδιαλλαξία σας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
Λευκάδα 14-03-2019
Ο υποψήφιος Δήμαρχος
Λευκαδίων
Γιάννης Λιβιτσάνος
Πολιτικός Μηχανικός