ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κοπή πίτας Νέας Χορωδίας

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας», με πολυπληθή συμμετοχή μελών και φίλων.
Την πίτα ευλόγησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης π. Νικηφόρος και κληρικοί από την Ιερά Μητρόπολη.
Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Νικητάκης, ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σπυρίδων Αρβανίτης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Μπουρδάρας, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Άγγελος Βλάχος, ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου κ. Νικόλαος Κονιδάρης καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Νέας Χορωδίας κ. Βασιλική Πολίτη, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για τη συνεχή συμπαράσταση και την αγάπη που δείχνουν για τον Όμιλο και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά. Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλει το νεοσυσταθέν Δ.Σ. ώστε η Νέα Χορωδία να συνεχίσει την έντονη πολιτιστική της δράση, πάνω στις στέρεες βάσεις και στο σημαντικό έργο που κληρονομεί από τα προηγούμενα επιτυχημένα Δ.Σ.


Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Ελεάνα Σκίτσα που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας, με δώρο μία μονοήμερη εκδρομή με το τουριστικό γραφείο «Vlachos Tours», το οποίο ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε εγκαρδίως, τον επαγγελματία κ. Πολύκαρπο Τσιτουρίδη και μέλος του Χορωδιακού μας Τμήματος για την προσφορά του θεσπέσιου μπουφέ με τα εκλεκτά εδέσματα, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και κάλυψαν την εκδήλωση, όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους εθελοντές και εθελόντριες της Νέας Χορωδίας για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.