ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Στην Κέρκυρα πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή 12 Απριλίου 2012 το πρώτο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την νέα Προγραμματική περίοδο 2014-2020.

 

Με θέμα «Η νέα Στρατηγική για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων την περίοδο 2014-2020», το Συνέδριο αυτό ανοίγει το διάλογο για τη στρατηγική και τις προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας την επόμενη 10ετία λαμβάνοντας υπόψη τις νέες στρατηγικές της Ε.Ε. για την «Ευρώπη 2020», με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, τη γαλάζια οικονομία, την έξυπνη εξειδίκευση, κλπ.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από εκπροσώπους της Ε.Ε., των Υπουργείων, εμπειρογνώμονες, αυτοδιοικητικούς και  ακαδημαϊκούς φορείς, κ.α.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου όλοι οι πολιτικοί, επαγγελματικοί, κοινωνικοί, επιχειρηματικοί φορείς της Περιφέρειας, ενώ ανοικτή είναι η πρόσκληση της Περιφέρειας προς όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

Το Συνέδριο θα ξεκινήσει στις 9.00π.μ. στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας μέρας.