ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για την Έλσα Μεσσήνη

Με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο της 38χρονης εκπαιδευτικού Έλσας Μεσσήνη σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών η ΕΛΜΕ Λευκάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ” Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λευκάδας συνήλθε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 μετά την αναγγελία του θανάτου της συναδέλφισσας Μεσσήνης Έλσας και αποφάσισε:

  • Να παραβρεθεί σσωμο ﷽﷽﷽﷽﷽ύσσωμο στην κηδεία.
  • Αντί στεφάνων να καταθέσει 100 ευρώ σε κοινωφελές ίδρυμα.
  • Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης μας Έλσας.

Καλό ταξίδι Έλσα…

 το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

2ο Γυμνάσιο Λευκάδας Στη Λευκάδα σήμερα Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 8.15πμ συνήλθε εκτάκτως ο σύλλογος των καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή κ. Κονιδάρη Νίκου μετά την αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου της συναδέλφου Μεσσήνης Έλσας μέλους του συλλόγου καθηγητών και αποφάσισε:

  • Να παραβρεθεί σσωμο ﷽﷽﷽﷽﷽ύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία .
  • Αντί στεφάνων να καταθέσει 200 ευρώ σε κοινωφελές ίδρυμα.
  • Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης και στους οικείους της.

Ο Δ/ντης                                                    Οι Καθηγητές     ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ   Η Σχολική Επιτροπή B/βάθμιας  Εκπαίδευσης Δήμου Λευκάδας σε   συνεδρίαση  που έγινε στις 09/01/2013  αποφάσισε: 1. Να σταλούν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδικοχαμένης καθηγήτριας Αγγλικών Μεσσήνης Ελισάβετ 2.  Να δοθεί στη μνήμη της το ποσό των 150,00€ για κοινωφελή σκοπό     Η Πρόεδρος και τα Μέλη της   Β/θμιας  Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λευκάδας