ΕΛΛΑΔΑ

Ryanair: Νέα βάση στην Αθήνα που ανοίγει 1.200 θέσεις εργασίας

Η Ryanair, η πρώτη σε προτίμηση αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, ανακοινώνει ότι θα ανοίξει την 3η ελληνική βάση στην Αθήνα τον Απρίλιο, με 2 αεροπλάνα και 6 νέους προορισμούς προς: Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, η οποία θα εξυπηρετεί 1,2 εκ. επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσει 1200 νέες θέσεις εργασίας με πάνω από 150 πτήσεις εβδομαδιαίως.

 

Η Ryanair γιόρτασε τη νέα βάση στην Αθήνα με την προσφορά θέσεων σε έκπτωση με τιμές από 12 ευρώ για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Οι θέσεις αυτές θα είναι διαθέσιμες έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου. Οι 6 νέοι προορισμοί θα ισχύσουν από τον Απρίλιο ενώ οι κρατήσεις ξεκινούν από αύριο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (www.ryanair.com).

 

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας , David O’Brien, δήλωσε:

 

“Η Ryanair, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Αθήνα ως την τρίτη βάση στην Ελλάδα μετά από τα Χανιά και την Θεσσαλονίκη. Αυτές οι 6 νέες διαδρομές, που θα πολλαπλασιάσουν τη συχνότητα των ημερήσιων διαδρομών σε Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, θα είναι ιδανικές για επαγγελματικά ταξίδια καθώς και για οικογενειακές αποδράσεις από το καλοκαίρι του 2014. Αυτοί οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τη βελτιωμένη εξυπηρέτηση της Ryanair.

 

Οι 6 νέες διαδρομές μας με βάση την Αθήνα, θα επιτρέψουν στους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες να ξεφύγουν απο τα υψηλά κόμμιστρα των Aegean/Ολυμπιακής και αντ’αυτού να απολαύσουν τα πραγματικά χαμηλά κόμιστρα την υποδειγματική συνέπεια και εξυπηρέτηση πελατών της Ryanair.“

 

Πηγη: aftodioikisi.gr