ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στις ΗΠΑ με 10 νεκρούς μεταξύ των οποίων 7 παιδιά -Φορτηγό συγκρούστηκε με σχολικό

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα δέκα ανθρώπων στις ΗΠΑ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή της έπειτα από σύγκρουση φορτηγού εταιρείας ταχυμεταφορών με σχολικό. Μεταξύ των θυμάτων είναι επτά παιδιά, ενώ από το τροχαίο τραυματίστηκαν 32 άτομα.

 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στη βόρεια Καλιφόρνια, όταν ο οδηγός ενός φορτηγού της εταιρείας FedEx, που εκινείτο σε αυτοκινητόδρομο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με λεωφορείο το οποίο μετέφερε μαθητές Γυμνασίου, σύμφωνα με την εφημερίδα San Francisco Chronicle. Στη συνέχεια, τα δύο οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Οπως αναφέρει η Daiy Mail, το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην πόλη Ορλαντ, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των μαθητών στο πανεπιστήμιο Humboldt, όπου θα πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική επίσκεψη.

Η εκπρόσωπος της Τροχαίας των Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνιας, η Φραν Κλέιντερ, δήλωσε ότι το φορτηγό της εταιρείας ταχυµεταφορών FedEx πέρασε τη διαχωριστική γραμμή του αυτοκινητοδρόμου Interstate 5 και πρώτα συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο προτού συγκρουστεί με το λεωφορείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, μεταξύ των νεκρών είναι επτά μαθητές και οι δύο οδηγοί, του λεωφορείου και του φορτηγού της FedEx

 

 

 

Πηγή: www.iefimerida.gr