ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγχαρητήριες επιστολές στη Νίκη Λευκάδας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα κορίτσια της Νίκης Λευκάδας για την τεράστια πρόκριση που πέτυχαν μέσα στη Ρωσία κόντρα στην Spartak M.O. Noginsk, που μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι ως Λευκαδίτες. Ιστορικές στιγμές για την ομάδα και τα κορίτσια μας που απέδειξαν ότι με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά οι στόχοι κατακτώνται. Γιατί όταν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις, μόνο θετικό αποτέλεσμα έχεις.  

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Καλή συνέχεια, εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες και η ομάδα μας να συνεχίσει την καλή της πορεία στους ομίλους του Eurocup.

Πιστεύουμε σε εσάς!»

 

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ:

 Από όλη την οικογένεια του Τηλυκράτη θερμά συγχαρητήρια, στις αθλήτριες, στο τεχνικό team, αλλά και στο Δ.Σ. της  «ΝΙΚΗΣ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ»  για την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Euro cup.

 

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ:

Η οικογένεια του ΠΑΝΛΕΥΚΆΔΙΟΥ συγχαίρει τα κορίτσια της ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, τους προπονητές, το Δ.Σ. αλλά και όλους όσους δούλεψαν γι’ αυτή την τεράστια επιτυχία!

Μας κάνατε υπερήφανους! Στείλατε το νησί μας στα μεγαλύτερα “σαλόνια” της Ευρώπης!

 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ:

Η διοίκηση του ΕΑΣ Οδυσσέας Νυδριού, εκφράζει μέσα από αυτή την ανακοίνωση α, τα συγχαρητήρια της σε όλους τους συντελεστές στην ομάδα της Νίκης Λευκάδας  για την μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, με την πρόκρισή της στους ομίλους του Eurocup.

Ευχαριστούμε που θα μεταδώσετε την αθλητική κουλτούρα του νησιού μας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

 

ΟΡΦΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:

 Το ΔΣ του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «Ορφεύς 1937»

 Συγχαίρει θερμά , τις παίχτριες , τους προπονητές , το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους όσους βοήθησαν στην πρόκριση της ομάδας στους ομίλους  του Euro Cup.

Σας ευχόμαστε , καλή συνέχεια , καλούς αγώνες και πάντα επιτυχίες.