ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων ο Φίλανδρος

Στο Άργος Ορεστικό το Σαββάτο 31/03/2018, βρέθηκε το αγωνιστικό τμήμα του ΑΣΛ Φίλανδρου, όπου συμμετείχε με 3 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, πραγματοποιώντας την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση του, αφού κατέκτησε 3 μετάλλια (2 πρώτες και 1 τρίτη θέσεις).

 

Συγκεκριμένα:

Η Ευδοξία Κουρέτση στον ακοντισμό με βολή 37,60μ (παρά τον αντίθετο ισχυρό άνεμο) κατέλαβε άνετα την 1η θέση.

Η ίδια αθλήτρια στα 100μ με εμπόδια κατέλαβε επίσης την 1η θέση με επίδοση 17’’00, πιστοποιώντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενόψει της συμμετοχής της και στο σύνθετο αγώνισμα του Επτάθλου.

Ο Δημήτρης Κατωπόδης στα 800μ με επίδοση 2’ 10’’ 00 κατέλαβε την 3η θέση.

Ο Χαράλαμπος Μοσχονάς στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, όντας και ο μικρότερος ηλικιακά (2003), στα 200μ με επίδοση 26’ 90’’ κατέλαβε την 21η θέση ανάμεσα σε 32 αθλητές. Να του ευχηθούμε και εις ανώτερα.

Στην τελική κατάταξη ο ΑΣΛ Φίλανδρος κατέλαβε με 22 βαθμούς την 11η θέση ανάμεσα σε 21 Συλλόγους, παρότι συμμετείχε μόνο με 3 αθλητές και συνεχίζει να είναι το Σωματείο με την μεγαλύτερη ποσοστιαία κατ’ έτος άνοδο στην βαθμολογία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και Κέρκυρας.

Να μην παραλείψουμε να συγχαρούμε και την αποστολή του ΓΣ Λευκάδας, που πραγματοποίησε επίσης πολύ καλή εμφάνιση, αποδεικνύοντας την στροφή των παιδιών του νησιού μας στον κλασικό αθλητισμό, την πλέον υγιή μορφή άθλησης και ευγενούς άμιλλας.

Επόμενο ραντεβού στη 12η Δωδωναία συνάντηση που διοργανώνει η ΕΚΑ «Δωδώνη» Ιωαννίνων, το Σάββατο 14/04/2018, αυτή τη φορά για τους μικρούς μας αθλητές των Ακαδημιών και του Προαγωνιστικού Τμήματος.