ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Διασυλλογικό παμπαίδων-παγκορασίδων Α’ ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Στα Ιωάννινα βρέθηκε το Σάββατο 21 Απριλίου το αγωνιστικό τμήμα του ΑΣΛ Φιλάνδρου, όπου συμμετείχε με 4 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ Α’, πραγματοποιώντας πετυχημένη εμφάνιση, αφού κατέκτησε μια δεύτερη και μία τρίτη θέσεις, ενώ όλοι οι αθλητές κατάφεραν να βαθμολογηθούν, οι 3 εξ αυτών στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα Διασυλλογικού Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα:

Η Δανάη Λάμπρη στα 1000μ με τον πολύ καλό χρόνο 3’15’’65 κατέλαβε την 2η θέση, υπερκαλύπτοντας κατά πολύ το υψηλό όριο πρόκρισης στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος! Συγχαρητήρια!

Ο Ορέστης Μπότσης ήταν 3ος στο ύψος με άλμα 1,55μ ενώ συμμετείχε και στο μήκος όπου με επίδοση 4,49μ κατέλαβε την 14ηθέση.

Ο Χαράλαμπος Μοσχονάς στα 150μ με επίδοση 18’ 68’’ κατέλαβε την 5η θέση.

Ο Ιάσωνας Λάμπρης ήταν 7ος στο μήκος με επίδοση 5,25μ ενώ συμμετείχε και στα 300μ όπου με χρόνο 41’’44 κατέλαβε την 8η θέση.

Επόμενο ραντεβού στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας το Σάββατο για την Β’ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Β’ και την Κυριακή 29 Απριλίου στο Άργος Ορεστικό για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών.