ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Optimist & Laser 4.7

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας και ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας οργανώνουν το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της νεοσύστατης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη.

Το 1ο σκέλος του Πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στην Λευκάδα, το Σαββατοκύριακο 10 & 11/ 03 / 2018, το οποίο συνδιοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π. Ε. Λευκάδας.

Το 2ο σκέλος του Πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στην Πρέβεζα, το Σαββατοκύριακο 17 & 18/ 03 / 2018 Οι Όμιλοι της περιφέρειας που αναμένεται να συμμετάσχουν είναι: Κέρκυρα: Ν.Α.Ο.Κ., Ι.Ο.Κ., Ν.Ο.Β.Ι./ Ιωάννινα: Ι.Ο.Ι./ Βόνιτσα: Ν.Α.Ο.Β./ Αγρίνιο: Ι.Ο.Δ.Ε./ Πρέβεζα: Ν.Ι.Ο.Π./ Λευκάδα: Ν.Ο.Λ. / Αστακός: Ν.Α.Ο.Α./ Κεφαλονιά: Ν.Ο.Κ.Ι. / Ιθάκη: Α.Ο. ΙΘΑΚΗΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ / Ζάκυνθος : Α.Ν.Ο.Ζ. Το πρόγραμμα των αγώνων του 1ου σκέλους έχει ως εξής: • Σαββάτο 10/03/18 ώρα 10:00 αφίξεις – δηλώσεις & ώρα 12:00 ιστιοδρομίες • Κυριακή 11/03/18 ώρα 11:00 ιστιοδρομίες – μετά το πέρας των αγώνων θα γίνουν οι απονομές – μπουφές στο κτήριο της Π. Ε. Λευκάδας. Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στην θαλάσσια περιοχή του Κάστρου – Βόρεια της Αμμόγλωσσας.