ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Δίπλα στη Νίκη Λευκάδος

Με αφορμή τη μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας μας, της ΝΙΚΗΣ Λευκάδας ο μέγας χορηγός της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εξέδωσε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση:

‘Η Νίκη Λευκάδας στην Ευρώπη! Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ σημείωσε μία ιστορική νίκη στην πρώτη συμμετοχή ομάδας από τα Ιόνια Νησιά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Το πρώτο βήμα έγινε, καλή επιτυχία στον επαναληπτικό της Μόσχας!

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι και θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε δραστηριότητα που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Ο Δήμος Λευκάδας

Ο Δήμος Λευκάδας συγχαίρει τη “Νίκη Λευκάδας”, την πρώτη ομάδα καλαθοσφαίρισης στα Ιόνια Νησιά που έπαιξε σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, για τη νίκη της στον αγώνα ενάντια στη Σπαρτάκ Νόγκινσκ  με σκορ 66-59 και εύχεται καλή επιτυχία στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στη Μόσχα αύριο 12-10-2018.

Ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τη “Νίκη” και όλους τους λευκαδίτικους συλλόγους στην προσπάθειά που κάνουν να προωθήσουν τον αθλητισμό στον τόπο μας.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας

Η Λευκαδίτικη  γυναικεία ομάδα μπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Η Νίκη Λευκάδας αγωνίστηκε στον πρώτο προκριματικό του Eurocup Γυναικών χτες στο κλειστό Γήπεδο  Λευκάδας και  νίκησε την Σπαρτάκ Νογκίνσκ με σκορ 64-59.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδας συγχαίρει την ομάδα της Νίκης για την νίκη της και της εύχεται καλή επιτυχία στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην Μόσχα  την Παρασκευή 12/10/2018!