Πανλευκαδιος - Τυληκρατης

Όλα μηδέν στο ντέρμπι της Λευκάδας

“Τα ντέρμπι δεν παίζονται αλλά  κερδίζονται”   λένε οι μεγάλοι προπονητές. Στο σημερινό παιχνίδι όμως ανάμεσα στις δυο ομάδες της πόλης μας ούτε παιχνίδι δεν φάνηκε ούτε νικητής. Μέσα σε ένα θερμό κλίμα που δημιουργήθηκε από τους φίλους των δυο ομάδων να έχουν γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου της Λευκάδας  καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει και να αρπάξει την νίκη αφού το παιχνίδι εξ αρχής ήταν κλειστό με καμία ομάδα να τολμήσει να μπει στην περιοχή της άλλης. Οι μάχες σώμα με σώμα των παιχτών ήταν εμφανές αλλά αυτό δεν βοήθησε καμία από τις δυο να κάνει το παραπάνω βήμα. Ένα μεγάλο ματς που περίμεναν όλοι αλλά που τελικά δεν ήταν , ένα ματς όμως που γράφετε στην ιστορία των δύο ομάδων  διότι για πρώτη φορά  οι δυο ομάδες συναντήθηκαν  στη Γ’εθνική.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο μελετώντας τις κινήσεις και των δυο με κλειστό παιχνίδι και χωρίς φάσεις μέχρι το 36′ που ήρθε το πρώτο σουτ από τον Γραμματικόπουλου από 30 μέτρα με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι βγαίνοντας ελάχιστα έξω από  τα δεξιά του τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού οι ομάδες μπήκαν πιο νευρικά στο παιχνίδι με την ένταση να αυξάνεται και από τις δυο πλευρές . Ο Τηλυκράτης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με σέντρα-σουτ στην περιοχή του αντιπάλου από τον Φέτση με την μπάλα να βγαίνει ελάχιστα έξω. Στο 76′ ήταν ίσως η πιο καθαρή ευκαιρία του Τηλυκράτη με δοκάρι από τον Πετράκο απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά το 0-0 παραμένει και το ματς από εδώ και το εξής πήρε φωτιά με τις δυο ομάδες να παίζουν με ανοιχτό μέτωπο και με τον Πανλευκαδιο να είναι πιο επικίνδυνο πιέζοντας τον αντίπαλο. Στο 89′ ο Πανλευκαδιος ζητά πέναλτι με αρκετές διαμαρτυρίες από τον πάγκο αφού ο Κούτσικος πέφτει στην περιοχή του αντιπάλου από το μαρκάρισμα του Φέτση αλλά ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Έπειτα από αυτήν την φάση το παιχνίδι λήγει 0-0 με τις δυο ομάδες να διασφαλίσουν από έναν βαθμό.

Στεφάνου, Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας)-Αντωνίου (Ηπείρου)

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Κοκκόλης (90΄Γκανάρας), Τσέλας, Βλάχος, Τριάντος, Κουμπής, Μουρεχίδης(84΄Μουρεχίδης), Φλούδας, Ασημακόπουλος, Κολοβός(90΄ Δημητρίου), Ντιμιτρόφ

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής Σπ., Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος(90΄Παναγιωτόπουλος), Καλογερής(55΄Καταγής Γ.), Πετράκης, Γκίνας, Περιστέρης(67΄Μπαλογιάννης), Φέτσης, Γραμματικόπουλος

About Lefkada Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*