Ο2…το νέο κατάστημα για τον αθλητισμό και την καθημερινότητα…

Ο Λευτέρης Χαλικιάς επιστρέφει στο χώρο των μαγαζιών αυτή την φορά με κάτι που γνωρίζει πολύ καλά… Ο  ίδιος αθλητής, τρέχει μεγάλες αποστάσεις, σκέφτηκε τι είναι αυτό που λείπει από έναν συναθλητή του αλλά και από τον οποιοδήποτε θέλει μία καθημερινή χαλαρή εμφάνιση… Έτσι φτιάχτηκε το Ο2… ένα μαγαζί που η άφιξή του παραμονές των εορτών εντυπωσίασε τους πάντες… Αθλητικά παπούτσια, φόρμες, κολάν, και ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος που αγαπάει τον αθλητισμό…και την fitness εμφάνιση… Το μόνο που δεν διαθέτει είναι ότι αφορά μπάσκετ και ποδόσφαιρο…

Σκέφτηκα πολύ γι αυτό το μαγαζί. Το είχα στο μυαλό μου και επεξεργαζόμουν την τελική του μορφή πάνω από ένα χρόνο”, θα μας πει ο Λευτέρης. “Είναι ένα μαγαζί για όλους όσους τρέχουν, περπατούν, τους αρέσει να ντύνονται πιο χαλαρά. Ένα μαγαζί για όλους. Εγώ ως άνθρωπος που τρέχω προσπαθώ στο μαγαζί μου να φέρνω ότι ακριβώς χρειαστεί ένας δρομέας, ένας που έχει σαν χόμπυ το τρέξιμο και το περπάτημα…Ήταν κάτι που έλειπε και ακριβώς επειδή είχα εμπειρία στο τι λείπει αποφάσισα ναι κάνω το Ο2…”

Ένα μαγαζί σε βιομηχανικό στυλ στην κεντρική αγορά απέναντι ακριβώς από το Ταχυδρομείο… Εκεί θα συναντήσετε σίγουρα ανθρώπους που αγαπούν το τρέξιμο, το περπάτημα και την fitness εμφάνιση και θα πάρετε και πολλές συμβουλές… Καλές δουλειές….

About LefkadaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*