ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για την ΔΟΞΑ

Ρέθυμνο – Δόξα Λευκάδας 80-86

Η Δόξα έχει ακόμα παλμό. Πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και έδειξε ότι πάρα τα προβλήματα της είναι αποφασισμένη να παλέψει για τη σωτηρία της.

 Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα της Λευκάδας έδειξε αγωνιστικό σθένος, πήρε δύναμη από τα προβλήματα της και συσπειρώθηκε με αποτέλεσμα να ξάφνιασε τους πάντες και να πάρει μια νίκη που ακόμα και δικοί της άνθρωποι δεν περίμεναν.
 Η Δόξα κέρδισε γιατί κατάφερε να βγάλει τον καλώς εννοούμενο εγωισμό της και να παλέψει κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και να κατακτήσει μια νίκη που ίσως αποδειχθεί πολύτιμη για τη συνέχεια.

Πολυτιμότεροι για τους νικητές ο Γιάννης Ψαθας που στη μέρα της γιορτής του “κέρασε” τους αντιπάλους με 27 πόντους βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του στο δρόμο για τη νίκη.

Η συνέχεια για τη Δόξα εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολη. Οι απουσίες και τα προβλήματα είναι σε ημερήσια διάταξη για το Χάρη Μαρκόπουλο ο οποίος όμως δείχνει ότι δε θα τα παρατήσει εύκολα.

Επόμενη αναμέτρηση για τη Δόξα εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ.Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματα ξεκινάει και όλα είναι ανοιχτά. Πλέον επιτρέπονται μέχρι και έξι ξένοι σε κάθε ομάδα, κάτι που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στις μάχες για play off αλλά και παραμονή στην κατηγορία.
ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS 80  – 86 ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σώμος, Βαρδάλος, Τσαρουχά
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ
Μαγκανάς

P. ΚΡΑΒΙΤΣ Ντέγιαν 18
R. ΦΙΤΖΠΑΤΡΙΚ Τόρλιν 9
A. ΤΑΛΤΟΝ Γκάρι 6
Q1 Q2 Q3 Q4
22 : 18 20 : 22 15 : 21 23 : 25
P. ΨΑΘΑΣ Ιωάννης 27
R. ΨΑΘΑΣ Ιωάννης 10
A. ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ Τζάστιν 6