ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα του Πανλευκάδιου κόντρα στον ΠΑΣ Θύελλα

Ηττημένος βγήκε ο  Πανλευκάδιος κόντρα στον ΠΑΣ Θύελλα που κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και να πάρει πολύτιμη νίκη στην έδρα της.  Η ομάδα του Κατηφόρη βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ο Αρίδας στο 25′ έκανε το 1-0 και έπειτα από δέκα λεπτά με ένα όμορφο σουτ ο Λαγοπάτης διαμόρφωσε το 2-0 στο 37′. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανλευκάδιος έχασε τρομερή ευκαιρία για το 2-1 με τον Καρελή που δεν μπόρεσε να σκοράρει από μισό μέτρο με κεφαλιά. Στη συνέχεια ο Αργυρός μπήκε ως αλλαγή και κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 2-1,  δίνοντας δέκα λεπτά ελπίδας για μια πιθανή ισοπαλία αλλά ο Καραγιώργος στην αντεπίθεση έκανε το 3-1 και σφράγισε το τελικό σκορ.

 

Διαιτητής: Χουλιαράς

Βοηθοί: Φραγκούλης –  Ντόμαρης.

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης, Κολάγκι(70′ Κατωπόδης), Τσιάβος, Θειακός(46′ Χριστοδούλου), Φλούδας(60′ Αργυρός), Κοκόλης Χ., Κολοβός, Καρελής, Ορφανός, Κούτσικος(62′ Γαζής).

ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Στασινός ): Στάσινος , Πατσουρογιάννης, Κουτρούλος, Λιότσος, Μήστης, Ζόται, Γουρουνας, Φουρλής(87′ Καραγιώργος), Λαγοπάτης(91′ Δριβάκος), Αρίδας(46′ Μπακοχρήστος), Μπαρλαγιάννης(83′ Μπαρμπαγιάννς).