ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γιορτή του ποδοσφαίρου στην Λευκάδα…

Λίγο μέτρησε το σκορ… Ακόμη λιγότερο οι καλές ή οι κακές φάσεις ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Αυτό που μέτρησε και γέμισε το δημοτικό στάδιο “Πλάτωνας Γρηγόρης” ήταν ο σκοπός και το μήνυμα αυτού του ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε μεταξύ της ομάδας του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) του πρωταθλητή Τηλυκράτη και του Πανλευκάδιου. Γιορτινή η ατμόσφαιρα σε ένα γεμάτο γήπεδο με τις ομάδες και τους φιλάθλους δίπλα – δίπλα και τους ήρωες του 2004 αλλά και τους παίχτες του ΠΣΑΠ να στέλνουν δυνατά μηνύματα στα δεκάδες παιδιά … ” Βάλε τέρμα στη βία”, “ Λέμε όχι στο ρατσισμό“, “Γίνε δότης μυελού των οστών”, έγραφαν οι φανέλες που φορούσαν ποδοσφαιριστές, διαιτητές και τα παιδιά που τους συνόδευαν…

Η φιλαρμονική της Λευκάδας έδωσε τον γιορτινό τόνο και οι ομάδες συνοδεία των παιδιών μπήκαν στο γήπεδο… Μετά τους χαιρετισμούς του δημάρχου, Κώστα Δρακονταειδή και του προέδρου του ΠΣΑΠ, Διονύση Δημόπουλου η μπάλα δόθηκε στον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, κ. Θεόφιλο ο οποίος κήρυξε και την έναρξη της εκδήλωσης… Μιας εκδήλωσης με οργανωτή το δήμο και την Μητρόπολη Λευκάδος μετά από πρόταση του δημοσιογράφου, Γιώργου Πολίτη όπου τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο, το γηροκομείο και το μοναστήρι της Νηράς. Πολλές και οι βραβεύσεις εκατέρωθεν. Πολλά όμως και τα παιδιά γύρω από τους παίχτες – πρότυπα που λίγο νωρίτερα είχαν επισκεφθεί σχολεία της Λευκάδας … 

Για την ιστορία στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο το σκορ μεταξύ Τηλυκράτη και ΠΣΑΠ έληξε 2-1 υπέρ του Τηλυκράτη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο νικητής αναδείχθηκε ο Πανλευκάδιος με 1-0.

Η 15άδα τους ΠΣΑΠ – Εθνική 2004: Κωψαχείλης, Παχατουρίδης, Γκαρώζης, Μητσόπουλος, Σφακιανάκης, Γήττας, Μπασινάς, Φρατζέσκος, Παπαδόπουλος Δ., Κωνσταντινίδης, Μπελεβώνης, Λαζανάς, Πούλιος, Ψαρρής, Παπαδόπουλος Β.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Βενέτης, Κτενάς, Βρεττός, Καταγής Σπ., Καταγής Γ., Μπορδούβαλης, Μακρυγιάννης, Ιασωνίδης, Γεωργάκης Γ., Περιστέρης, Δημουλιάς, Σκαμνέλος, Ορφανός, Σιδέρης, Θειακός, Γεωργάκης Μ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: Μπάμπης, Μάουρο, Χασακής, Κοκόλης, Τριάντος, Κούσης, Μπαλί, Φλούδας, Τσελάι, Κολοβός, Βλάχος, Στεριώτης, Σούνδιας, Κόκκαλης, Σπανός, Αραβανής, Τουλκερίδης, Γουριώτης.