ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμειναν στο “Χ” Πανλευκάδιος και Κεραυνός Θεσπρωτικού (1-1)

Μοίρασαν βαθμούς Πανλευκάδιος και Κεραυνός Θεσπρωτικού στον σημερινό αγώνα για την 30η αγωνιστική στην Λευκάδα. Με αρκετές  αλλαγές στην αρχική εντεκάδα ξεκίνησε την ομάδα του ο Κατηφόρης.  Αν και ο Πανλευκάδιος είχε αρκετές ευκαιρίες για  περισσότερα τέρματα, τελικά ο αγώνας έμεινε στο 1-1 από το πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ορφανό μόλις στο 7′ λεπτό. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπότσαρης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσα .  Στο 35′ ο Ορφανός για άλλη μια φορά βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυρίαρχος ο Πανλευκάδιος είχε την καλύτερη ευκαιρία ξανά με τον Ορφανό μόνος του στην περιοχή αλλά  καθυστέρησε και έχασε την απίστευτη αυτή ευκαιρία για σίγουρο γκολ.

Διαιτητής: Αναγνωστάκης Π.

Βοηθοί: Σίσκας Σ. – Αβραμίδου Π.

Πανλευκάδιος(Γιώργος Κατηφόρης): Βλάχος, Κοκόλης Χ. (76′ Λιόντης), Κατωπόδης, Χριστοδούλου, Τσιάβος(70′ Τζόλος), Φλούδας, Κοκόλης, Γρίβας(60′ Κούμπης), Κονιδάρης, Ορφανός(76′ Παναγιωτόπουλος), Θειακός.

Κεραυνός Θεσπρωτικού(Μιχάλης Λαϊνάς): Μήτσιος, Παπαρούνης Ε., Τσιότσιος(69′ Ναστούλης), Παπαρούνης (64′ Πανούσης Ε.  ),  Ντάφλος,  Τουλκερίδης,  Σιουμάλας, Αθανασόπουλος(71′ Κατσένος), Μπότσαρης, Παφίλας, Ρακόπουλος.